上一頁下一頁
發新話題

可遇不可求

收藏  |  訂閱
1.0k  12.7k

引用:
原帖由 惡女b水 於 2011-2-13 08:01 PM 發表 查看引用來源

只怪我有時記性太好了
至緊要記得自己叫咩名就夠 :smile_46:

引用:
原帖由 流金上 於 2011-2-13 20:02 發表 查看引用來源

至緊要記得自己叫咩名就夠 :smile_46:
笑左出黎 :smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 Riana~nana 於 2011-2-13 08:01 PM 發表 查看引用來源

唉,鬼叫佢係我媽媽
又鬼叫我唔忍心唔理佢
我有講過,佢旨煩都係寧願配藥,,
咁梗係唔可以唔理啦, 有病佢都唔想:smile_40:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2011-2-13 08:03 PM 發表 查看引用來源

笑左出黎 :smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
唔好笑到X熟牛頭 ,要笑到甘 --> :smile_30:

引用:
原帖由 流金上 於 2011-2-13 20:05 發表 查看引用來源

唔好笑到X熟牛頭 ,要笑到甘 --> :smile_30:
咁笑法又ok 嗎 ????????????  :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2011-2-13 08:08 PM 發表 查看引用來源

咁笑法又ok 嗎 ????????????  :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 『Aoi』 於 2011-2-13 08:05 PM 發表 查看引用來源

咁梗係唔可以唔理啦, 有病佢都唔想:smile_40:
我哥又真係唔多理.....

引用:
原帖由 Riana~nana 於 2011-2-13 07:45 PM 發表 查看引用來源

佢有食藥,仲好準時添,可能隻藥對佢冇乜作用啦
佢其實好多心事都會同我講
但佢話係控制唔到自己既情緒,佢好少事都可以發到好大,攪到好大
佢而家就覺得佢係全世界最慘,世界好似只為佢一個轉咁
好多野都想 ...
之前讀過長者心理,有個case都似,佢好情緒化同躁狂自殘,全家人遷就下都偶有病發…有準時食藥…但藥未有對病情有助,原因係醫生斷症有偏差…試試轉醫生
最唔最慘呢個concept慢慢tool啦…

加油!明白您的壓力!

引用:
原帖由 miss36D 於 2011-2-13 08:15 PM 發表 查看引用來源

之前讀過長者心理,有個case都似,佢好情緒化同躁狂自殘,全家人遷就下都偶有病發…有準時食藥…但藥未有對病情有助,原因係醫生斷症有偏差…試試轉醫生
最唔最慘呢個concept慢慢tool啦…

加油!明白您的壓力 ...
個醫生係話佢有抑鬱症,仲有一種唔記得係咩
其實佢都知自己有問題,但又真係control唔到
唯有都係陪佢多d關心佢多d啦
多謝你:smile_40:

Well.I dun know what's is happening to you but you have to  be strong and then u will get back all your lost.

add oil sis

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆