上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.5k

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-25 02:48 AM 發表 查看引用來源
好耐無上黎  因為之前唔見左pw  又好忙
哈哈  上次個日本人已經玩嫌左  不過唔緊要  仔死仔還在
我係日本公司返工  d高層都係日本人多
大老闆四十左右  但似三十  仲幾靚仔
呢個大老闆都黎左年幾  但都無乜特別
...
正!即時硬哂!:smile_o12:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-31 07:28 PM 發表 查看引用來源
蘋果~~~件戰衣好可愛丫~~~
哈哈
仲有幾件未著

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-2-1 08:48 PM 發表 查看引用來源

哈哈
仲有幾件未著
Apple 妹,幾時著埋出黎比我地睇呀?係呢!你個架架返左架國呀?咁新年你咪要食香蕉囉…

終於得閒上黎寫part3
甘個日老闆又約我食飯  因為唔使出去見客  坐係office悶死人
不過老闆好忙  因為日本已經過完年  一堆堆新計劃出曬黎
老闆不停甘開會  上次送佢咖哩雞  佢邊鬧人邊遮遮掩掩個咖哩雞
後尾全世界都入去開會  順俾人鬧  我就可以好好甘欣賞佢個英樣
終於等到放工  佢俾地址我  我先去餐廳等佢
邊食邊飲酒  佢講左好多佢細個個時既野我知  
食飽飽去酒店玩  今次懶d  黑bar+t-back+魚網襪
佢可能飲太多  一黎就推我落床  用條tie蒙我眼  
超用力渣我個波   又奶我粒lin  好暴力甘除曬我底底同襪
又同我妹妹打車輪  佢抬高我對腳  連後門都奶埋
奶都我流超多水  佢將我隻手放係我妹妹度  佢要我自摸俾佢睇
因為蒙住眼  所以唔會怕羞  不停自己摔  甘上下  佢就好突然好大力壓住我
好粗暴甘插我  下下頂鬼甘入   插到我叫超大聲  
之後我除甩tie  先奶佢耳仔  佢舒服到叫  之後順住落奶佢lin....一路奶到佢細路
佢話好舒服  佢想射  就射到人地身都係  佢話下次要口爆
之後一齊去浸浴  我幫佢按摩  佢問我要不要做佢gf  佢話佢好鐘意我
當然ok  反正呢排單身
之後佢又要返日本開會兼放假  要等到8號先返黎
想餓死人咩  好彩  有另一個人出現......

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-1 08:53 PM 發表 查看引用來源

Apple 妹,幾時著埋出黎比我地睇呀?係呢!你個架架返左架國呀?咁新年你咪要食香蕉囉…
要等佢8號返黎先有
新年有台灣菜

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-2-1 09:10 PM 發表 查看引用來源
甘個日老闆又約我食飯  因為唔使出去見客  坐係office悶死人
老闆不停甘開會  上次送佢咖哩雞  佢邊鬧人邊遮遮掩掩個咖哩雞
後 ...
咁快又有第2個出現,唔駛講一定係你個架架怕你悶,幫你揾定個 friend dor 招呼你,唔益街外人定啦!係未呢?

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-2-1 09:12 PM 發表 查看引用來源

要等佢8號返黎先有
新年有台灣菜
嘩!你個蘋果仔,細細粒都幾好胃口個喎!食完架菜又食台灣痳辡火鍋,仲會唔會食埋差仔菜,泰國菜,韓國菜咁呢︰

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-2-1 09:10 PM 發表 查看引用來源
後 ...
有另一個人,即係又有新report睇~~正~~~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-1 09:19 PM 發表 查看引用來源

嘩!你個蘋果仔,細細粒都幾好胃口個喎!食完架菜又食台灣痳辡火鍋,仲會唔會食埋差仔菜,泰國菜,韓國菜咁呢︰
同老闆無關
佢係我以前fd

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-1 09:59 PM 發表 查看引用來源

有另一個人,即係又有新report睇~~正~~~
要開新topic hahahaha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆