上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.9k

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-23 01:57 PM 發表 查看引用來源
叫你去珠海食,你去嗎?:smile_o10:
有d難度, 去度老珠咁遠淨係食飯好似貴左d, 去埋坦州, 三鄉玩下就抵好多:smile_o01:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-23 01:58 PM 發表 查看引用來源
我破左產既,有資格嗎?:smile_o05:
吓, 要打去社署問下先知喎~:smile_o03:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2011-2-23 12:41 PM 發表 查看引用來源

係咪五葉瓜事件:smile_41:
No no no !  錯晒!

:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 01:54 PM 發表 查看引用來源
甚麼是發問甚麼是討論研究都未識分!

呢個甜筒掋請你食嘅 ...
:smile_41: 攞綜援都有雪糕派??

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 02:03 PM 發表 查看引用來源

咁係邊度呀, 我呢d新人乜都唔識, 淨係識睇時事追擊:smile_39:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 02:03 PM 發表 查看引用來源

咁系邊單料?:smile_o05:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-23 02:05 PM 發表 查看引用來源
咁系邊單料?:smile_o05:
:smile_03: 係咪你樣衰口臭冇錢比...

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-23 01:55 PM 發表 查看引用來源
你講老師?:smile_o05:
當然不是講老師啦!我只係話個啲登記咗一日半日個啲路人甲,乙,丙 .... 芝嘛!

:smile_o01:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 02:07 PM 發表 查看引用來源

當然不是講老師啦!我只係話個啲登記咗一日半日個啲路人甲,乙,丙 .... 芝嘛!

:smile_o01:
你樓上個分身系第二個post小你喎。:smile_o14:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-23 02:09 PM 發表 查看引用來源
你樓上個分身系第二個post小你喎。:smile_o14:
知佢地係邊啲人啦!由佢囉!

我 5 小 5 舒服吖嘛!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆