上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  51.8k

引用:
原帖由 沉船之子 於 2010-8-19 03:25 PM 發表 查看引用來源

咁都好D...:smile_o14:
你係沉船之子, 即係你老豆沉船, 咁你老母咪好慘??

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 03:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈...佢唔係話沉船友之子喎...可能唔係佢老豆呢:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 03:34 PM 發表 查看引用來源

你做咩又無啦啦講到我老母姐...:smile_o02:

引用:
原帖由 沉船之子 於 2010-8-19 03:43 PM 發表 查看引用來源

發火啦人地...咪咁啦...可能又係D同禾差唔多大既宅男呢:smile_o01:
細佬唔洗驚...哥哥帶你上CP...:smile_o01:

引用:
原帖由 沉船之子 於 2010-8-19 03:43 PM 發表 查看引用來源

唔好意思, 用詞粗俗左! 我都係關心下你家庭關係啫......有時間陪下伯母啦....除非你想上黎揾阿世伯...:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 03:50 PM 發表 查看引用來源

唔好意思, 用詞粗俗左! 我都係關心下你家庭關係啫......有時間陪下伯母啦....除非你想上黎揾阿世伯...:smile_o01:
佢老豆識西用電腦咩...睇佢個仔就知啦...有其父必有其子:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 03:20 PM 發表 查看引用來源

入黎沉船區, 講下沉船經歴先啦:smile_45:
坦白從寬~~抗拒從嚴

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 03:52 PM 發表 查看引用來源

佢老豆識西用電腦咩...睇佢個仔就知啦...有其父必有其子:smile_o01:
C兄你咩意思呀...我上黎諗住吹下水姐...洗唔洗咁呀!!!!!:smile_o02:

引用:
原帖由 沉船之子 於 2010-8-19 03:53 PM 發表 查看引用來源

C兄你咩意思呀...我上黎諗住吹下水姐...洗唔洗咁呀!!!!!:smile_o02:
要加入呢到...好簡單姐...請哂呢到咁多C兄去CP一轉先啦...咁就冇問題啦:smile_o01: 埸我幫你搵...房我幫你BOOK...順手幫你破左個處佢都好呀...有利是收架...宅男:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 03:55 PM 發表 查看引用來源

要加入呢到...好簡單姐...請哂呢到咁多C兄去CP一轉先啦...咁就冇問題啦:smile_o01: 埸我幫你搵...房我幫你BOOK...順手幫你破左個處佢都好呀...有利是收架...宅男:smile_o11:
:smile_o08: ...........點解會有利是收呢...同埋我都好少上去....直頭未上過:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆