上一頁下一頁
發新話題

可爱萍萍團 9/1星期六沙湾仁k.接受報名

收藏  |  訂閱
958  26.0k

早晨:smile_38:

引用:
原帖由 可愛萍萍 於 2009-12-20 12:22 PM 發表 查看引用來源
早晨萍萍團長:smile_o15:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-20 11:12 AM 發表 查看引用來源
早晨一推:smile_o15:

團長我唔報名喇

妳地玩得開心 DDDDDDDD 啦:smile_o12:

PS:車版是否可再回覆我的痛心呢 :smile_o06:
咩事咁痛心呀:smile_o06:

引用:
原帖由 carskars 於 2009-12-19 13:52 發表 查看引用來源

本版那句規則不容許吹水交流, 只是不可灌水!
既然如此, 歡迎你離開本版/HKD, 後會無期!!
好喎....原来車版欢迎你...走得

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-12-19 15:12 發表 查看引用來源

現已有版條例及版主權力

已可向開post及回覆post內

獨立扣分或單一敝屏

這還不足夠麼?????

試問我出post,有人在內灌水

我有能力阻止嗎???

唔去扣灌水人分而鎖post

呢個係咩野道理,請問:smi ...
話Q知你...自己搞Q掂佢...唔你照關Q你贴

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-19 16:28 發表 查看引用來源
車版是否可再回覆我的痛心呢:smile_41: :')

感激車版真情回覆

首先我想講明

我行走各大討論區

2003 年開始加入 香港討論區/HKD ( 只因舊 A/C 不便在夜遊區發貼 )

深知

家有家法

國有國 ...
話知你痛Q死... 叫你去Q群又唔Q聽:smile_15:

引用:
原帖由 可愛萍萍 於 2009-12-20 12:22 PM 發表 查看引用來源
萍萍,以後唔好在帖裡講早晨呀....:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-12-20 08:24 PM 發表 查看引用來源

萍萍,以後唔好在帖裡講早晨呀....:smile_38: :smile_38:

佢會每朝4點打電話比你
同你講早晨.....

咁答野算唔算灌水呢.....真係好驚  

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-12-20 09:04 PM 發表 查看引用來源

佢會每朝4點打電話比你
同你講早晨.....

咁答野算唔算灌水呢.....真係好驚  
多得你條粉皮叫佢打俾我:smile_22: ,佢一句[我不怕他],佢真係5點幾打俾我...:smile_27: :smile_30:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-12-20 09:13 PM 發表 查看引用來源

多得你條粉皮叫佢打俾我:smile_22: ,佢一句[我不怕他],佢真係5點幾打俾我...:smile_27: :smile_30:

唔好係度講、費事比人話灌水...
要講野、入Q群啦....
D台已亡......:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆