上一頁下一頁
發新話題

我淫蕩嗎? (1月13日更新)

收藏  |  訂閱
575  234.2k

引用:
原帖由 傻豬豬小D 於 2009-11-5 20:44 發表 查看引用來源
因為最近好忙, 所以我冇時間打post呀!

你地成日話我對波波好大,其實一d都唔係
等我post一相冇bra既相俾大家睇,
同埋,我好babyfat,希望大家唔好介意我肥妹仔

因為張相太大,同埋又真係冇美感,
所以我決定唔 ...
great ... thanks~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 傻豬豬小D 於 2009-12-2 10:04 AM 發表 查看引用來源

吮陰核舔西
好似會好high!
同女性口交, 都係小弟嘅強項!!!

:smile_o12: 點解我公司無咁既同事

:smile_o16: 福利黎架,....

引用:
原帖由 jeanyau 於 2009-12-5 12:02 AM 發表 查看引用來源
:smile_o12: 點解我公司無咁既同事

:smile_o16: 福利黎架,....
可能有你唔知呢~~~
因為今日我team有一位新既男同事,
佢都唔知我咁淫~hahaha

你要發掘一下!

引用:
原帖由 傻豬豬小D 於 2009-12-9 12:00 AM 發表 查看引用來源

可能有你唔知呢~~~
因為今日我team有一位新既男同事,
佢都唔知我咁淫~hahaha

你要發掘一下!
點先會可以有機會同你淫下?

OH.....:smile_35:

回覆 363# 的帖子

come on.where is your confident.you have good body ok. add oil

回覆 496# 的帖子

your ex有成38C...?真係可遇不可求,令人羨慕...

引用:
原帖由 傻豬豬小D 於 2009-11-5 08:44 PM 發表 查看引用來源
因為最近好忙, 所以我冇時間打post呀!

你地成日話我對波波好大,其實一d都唔係
等我post一相冇bra既相俾大家睇,
同埋,我好babyfat,希望大家唔好介意我肥妹仔

因為張相太大,同埋又真係冇美感,
所以我決定唔 ...
好想將我既小B埋係你對美乳中間

引用:
原帖由 lokmanlokman 於 2009-12-9 01:59 AM 發表 查看引用來源
真係可遇不可求,令人羨慕...
我ex都有成38C...勁大對波波,諗起都:smile_47:
有38但是得C???咁一隻手楂唔楂得晒一邊丫?.?咁又玩唔玩到雙波夾珍寶腸呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆