上一頁下一頁
發新話題

生日甜蜜回憶,我同honey dy傻豬渡過甜蜜既晚上(有相)

收藏  |  訂閱
1.1k  72.4k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Leba 於 2009-10-24 11:01 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06:
其實生BB係咪好痛架
我痛左38個鐘先生到圖圖出黎:smile_o08:

朝早推一推圖媽:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-10-24 11:17 AM 發表 查看引用來源

我痛左38個鐘先生到圖圖出黎:smile_o08:
咁耐,咁咪好痛lor
死啦我好怕痛,會唔會生生下暈左

回覆 1# 的帖子

So sweet experience, good memories!

引用:
原帖由 KARL.B 於 2009-10-24 11:23 AM 發表 查看引用來源
朝早推一推圖媽:smile_o05:
多謝yanyan你隻腳好番未啦:smile_o09::smile_o06:

引用:
原帖由 Leba 於 2009-10-24 11:23 AM 發表 查看引用來源

咁耐,咁咪好痛lor
死啦我好怕痛,會唔會生生下暈左
唔會架,因為你冇可能會暈既,其實係我見紅之後入到產房先穿水

所以先痛咁耐,不過生圖圖值得既:smile_o05::smile_o06:

引用:
原帖由 Raymondtse 於 2009-10-24 11:28 AM 發表 查看引用來源
So sweet experience, good memories!
多謝支持:smile_o05::smile_o06:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-10-24 12:47 PM 發表 查看引用來源

唔會架,因為你冇可能會暈既,其實係我見紅之後入到產房先穿水

所以先痛咁耐,不過生圖圖值得既:smile_o05::smile_o06:
ic~又係呀圖圖咁乖又得意真係值得

引用:
原帖由 Leba 於 2009-10-24 12:57 PM 發表 查看引用來源

ic~又係呀圖圖咁乖又得意真係值得
如果可以我都想生多個陪圖圖架,因為我係獨女會好悶,所以我都想圖圖多個細老妹架:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆