上一頁下一頁
發新話題

中山友 8.27 @ B B囡滿月搭飛機生日飯局報告(有相~不喜勿入) [閱讀權限 338]

收藏  |  訂閱
1.5k  30.9k

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-8-31 06:51 PM 發表

我唔知呀, 我都未決定去5去下川:smile_13:
哦.....高佬就 firm 咗:smile_14:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-31 06:52 PM 發表 查看引用來源

我驚企失平衡咋:smile_o10: :smile_o03:
對佢咁好呀

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-31 06:53 PM 發表 查看引用來源

哦.....高佬就 firm 咗:smile_14:
係..........咁佢兩支公去呀:smile_13:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-31 18:47 發表

我等緊下個月飯局呀:smile_o03: :smile_o03: :smile_o13:
仲度緊不過肯定留番一圍比同盟會:smile_o12:

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-8-31 06:57 PM 發表

係..........咁佢兩支公去呀:smile_13:
其實...我都好想去架:smile_13:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-8-31 07:01 PM 發表 查看引用來源
又有好野食:smile_04:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-8-31 07:01 PM 發表
Yeah....槓就電攬晒啦:smile_o12:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-31 07:01 PM 發表 查看引用來源

其實...我都好想去架:smile_13:
me 2 :smile_45:

但係唔去得咁多日:')

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-8-31 07:02 PM 發表

又有好野食:smile_04:
你都一定要嚟喎:smile_o10:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-31 07:04 PM 發表 查看引用來源

你都一定要嚟喎:smile_o10:
就到又點會唔黎見下你:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆