上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【162】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.3k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-13 09:17 AM 發表 查看引用來源
早晨靚QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ ...
嘩....好多呀:smile_o06:  

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-13 09:20 AM 發表 查看引用來源
涼茶0吾一定系苦個D
銀菊茶衣D清熱血既未好飲LOR
家下李中細0牙
扭計
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
我唔係怕苦..............黃蓮素都係咁食,而係係興趣..........................凡一樣野俾人作大左效果我就反感,之後就好抗拒

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-13 09:19 AM 發表
佢真係放哂 手啦................
:smile_o03: :smile_o03: 都0吾識講:smile_o08: :smile_o08:
 原来我系去既心目中系D 0甘既人
0甘多年黎去真系一D感覚都無?:smile_o08:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 09:22 AM 發表 查看引用來源

嘩....好多呀:smile_o06:  
未Q完

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-13 09:23 AM 發表 查看引用來源
未Q完
陸續有黎:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-13 09:22 AM 發表
我唔係怕苦..............黃蓮素都係咁食,而係係興趣..........................凡一樣野俾人作大左效果我就反感,之後就好抗拒
 硬系要同人包拗頸既
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
五花茶衣D有セ鬼野作大姐
個個中国人都系0甘飲架Lar

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-13 09:22 AM 發表 查看引用來源
:smile_o03: :smile_o03: 都0吾識講:smile_o08: :smile_o08:
 原来我系去既心目中系D 0甘既人
0甘多年黎去真系一D感覚都無?:smile_o08:
當局者迷....................亦都可能係你心存僥倖........................一開始我就隱隱覺得唔妥啦

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-13 09:24 AM 發表 查看引用來源
 硬系要同人包拗頸既
五花茶衣D有セ鬼野作大姐
個個中国人都系0甘飲架Lar
個個講到涼茶神通廣大.......................其實係廣東省先興...................其他地方都無人飲

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-13 09:20 AM 發表
戒來做咩,,,,,,,,又唔係飲好多
成日無那那發焼
系個人熱Lar

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 09:21 AM 發表

做咩今日咁怕醜既
我字典裏面無衣個字架BOR:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆