上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.0k

引用:
原帖由 陳9@監察事務所 於 2009-8-15 10:23 發表 查看引用來源
關你咩事呀?:smile_45::smile_45::smile_45:
引用:
原帖由 xx007 於 2009-8-15 10:16 發表 查看引用來源
生意難做。。。:smile_40: :smile_40: :smile_40:
引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-8-15 10:13 發表 查看引用來源

龍7....係咪有人搞樹
我地咁回應法,會俾人誤會我地人格分裂,玩分身架,咁多(柒)的阿姦!

11個人, 每人380港紙, OK 啦:smile_38: :smile_38:

3舊幾水一人仲想點呀.....可能係果位ching扮豪話今餐我請
請完又肉痛,係到4圍吠

引用:
原帖由 LUNLUN1128 於 2009-8-15 02:42 PM 發表 查看引用來源
3舊幾水一人仲想點呀.....可能係果位ching扮豪話今餐我請
請完又肉痛,係到4圍吠
係囉…
跟 R 團最低玩,又有 K  ,有瓜子…
不過就唔好 post  人地張單先得架,人地又唔係同你玩既

引用:
原帖由 canon123 於 2009-8-6 08:01 PM 發表 查看引用來源
usually, I spend 400-500 RMB one night in KTV la. usually more than 10 people. if HK$380... it is very cheap already
我都係甘上下到...大約5舊. 不管咩都沒講或者是拍晒心口點折點送,. 都係大約甘上下..

張單可能沒問題, 是presentation 的問題姐. 大家都知道去k 玩要比下難野, 唔係個場點搵錢姐, 問題係將d 下難野寫晒o係前面, 就真係好唔順氣下姐, 呵呵

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2009-8-15 12:20 AM 發表 查看引用來源

生客定熟客 , 冇樣睇架 , 我話 R 團長介紹來玩既 , 唔通又照湯 !

:smile_o01: :smile_o01:
梗有 Jetso 啦  。 佢 ~~~~~
間場 實回返比佢喇 ~~~ 佢咁叻 又 醒 :smile_o12:

回覆 1# 的帖子

飲7喜成飲3舊幾 ! 十幾人每人3舊幾唔平 !

thx for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆