上一頁下一頁
發新話題

新新新...徵男性朋友NO SP

收藏  |  訂閱
1.5k  31.8k

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 09:26 PM 發表 查看引用來源

咪就係識到你地囉:smile_o13:
咁我都當有成果架喇:smile_o05:
這裏有其他單身女仕(和你年紀相約)
你可以主動結識他們週未一齊玩/食飯呀

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 09:25 PM 發表 查看引用來源

你隻死橙:smile_o01:
睇嚟你都係無藥醫架喇:smile_o11:
係呀...我好中意橙色架
你友禾屎啦:smile_19: :smile_19:
並實你徵乜架:smile_35:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 09:28 PM 發表 查看引用來源

你睇得出有咩問題咩:smile_o04:
我唔明喎
係朋友就快D話我知:smile_o06:
拉衫拉屎呀

引用:
原帖由 chefung 於 9-8-2009 21:29 發表 查看引用來源

這裏有其他單身女仕(和你年紀相約)
你可以主動結識他們週未一齊玩/食飯呀
其實我本身都有朋友(女性)上開呢度
唔係我點識喺呢度開post丫
但係我個人好衰,要熟咗先會主動:smile_o05:

引用:
原帖由 粗麵 於 9-8-2009 21:31 發表 查看引用來源

拉衫拉屎呀
哦..唔該晒:smile_o06:
我個人都幾後知後覺:smile_o16:

我又由大陸返黎啦:smile_38:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 09:38 PM 發表 查看引用來源

咁等我叫佢地過黎先 :smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 09:38 PM 發表 查看引用來源

唔熟唔食.....

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-8-9 09:41 PM 發表 查看引用來源
我又由大陸返黎啦:smile_38:
又大6:smile_27: cc變左大6妹啦:smile_47: :smile_47:

引用:

咁我做主動啦:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆