上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:42 發表 查看引用來源

係有些人未能去面對現實者:smile_o10:

此話何解?

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 10:44 AM 發表 查看引用來源

點解要除2, 蝦你?
我半職呀...好慘
今年市道好差
我CE+AL total 10A, First Hon, Master in US, but no PGDE, only got 2 interviews in teachers...rest are TA interviews=.=

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-8 10:45 AM 發表 查看引用來源

此話何解?

即係香港人唔係咁多人搵咁多錢

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-8 10:44 AM 發表 查看引用來源

我都係咁話~
  一陣GF情人節想要LV,生日想要電話~ 唔知點死~

係真的愛你, 唔會叫你買貴野比她的........:smile_o08::smile_o08:真的愛你的女仔 係會為你設想
若果一味想係你身上得到物質的女仔 你要小心了........

或者飛左她啦 不要也罷:smile_o01:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 10:45 AM 發表 查看引用來源

我半職呀...好慘
今年市道好差
我CE+AL total 10A, First Hon, Master in US, but no PGDE, only got 2 interviews in teachers...rest are TA interviews=.=
If I were U I definitely go for working as the tutorial star la, they can earn $$$$$$$$$$$$$$$ woow

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 10:45 AM 發表 查看引用來源

我半職呀...好慘
今年市道好差
明白, 唔緊要, 你算好叻了, 今年都找到, 慢慢來....

好多人的路, 都不是順利的 我的路都不是, 我都是幾經轉折, 今天才好少少:smile_o08:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 10:44 發表 查看引用來源

記住...都要 15k 一個月呀
好多人都去唔到

我屋企無一個人賺15k+ 一個月

15K? 97前就易

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 10:44 AM 發表 查看引用來源

記住...都要 15k 一個月呀
好多人都去唔到

我屋企無一個人賺15k+ 一個月
15k 要睇埋年幾, 初出來做工, 無唔奇:smile_o08:

引用:
原帖由 johnnylsw 於 2009-8-8 10:44 發表 查看引用來源
:smile_o15: :smile_o15:今朝 好熱鬧wor,咁多位miss, 啊sir 早晨

GOOD MORNING ^^

各位早晨:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆