上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄III~~~18yrs 純情女網友 "R" 小姐 (已完成)

收藏  |  訂閱
680  36.4k

引用:
原帖由 wingpigbb 於 2009-8-3 03:45 AM 發表 查看引用來源

叫雞囉?
花 d 時間消化下我第一及第二個 post la.........衰妹

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-3 03:46 AM 發表 查看引用來源

如果有睇........你應睇到我昔時正是執著的傻瓜
所以有d衝動回鬼王嘅post.....其他睇完就算......................

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-3 03:43 AM 發表 查看引用來源

吾知呢..........
嘩 保住小弟呀 :smile_43:
陣間J命不保 點同老豆老母交代 :smile_14:

引用:
原帖由 小高-- 於 2009-8-3 03:47 AM 發表 查看引用來源

所以有d衝動回鬼王嘅post.....其他睇完就算......................
當日去飲我前妻同我老友果餐..........我真係估吾到自己咁強呀

多謝 wor:smile_15:

引用:
原帖由 小高-- 於 2009-8-3 03:47 AM 發表 查看引用來源

即刻起鬼王底先 :smile_43:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-3 03:47 AM 發表 查看引用來源

花 d 時間消化下我第一及第二個 post la.........衰妹
無乜點認真睇....:smile_o10: 食咖哩蟹個度OK深刻...好似痴漢 食相都勁可愛:smile_o04:

引用:
原帖由 drummerL 於 2009-8-3 03:48 AM 發表 查看引用來源

嘩 保住小弟呀 :smile_43:
陣間J命不保 點同老豆老母交代 :smile_14:
無咁誇
我地兩父女都太直........吾啱就勁插!
但佢比我更火 lor

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-3 03:49 AM 發表 查看引用來源

當日去飲我前妻同我老友果餐..........我真係估吾到自己咁強呀

多謝 wor:smile_15:
呢d米係從經歷中成長.....唔經歷過又點知自己可以去到邊個境界.........自己又上一層樓..............:smile_o12: :smile_o12:

唔洗客氣................空氣中大家吹下水啫.....................不過有時唔係咁易有啱對手.....

引用:
原帖由 wingpigbb 於 2009-8-3 03:49 AM 發表 查看引用來源

無乜點認真睇....:smile_o10: 食咖哩蟹個度OK深刻...好似痴漢 食相都勁可愛:smile_o04:
其實我個個 post 對攪野都吾太詳細........因寫攪野係我弱項
反而著重係感覺 & 事實的分享......

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-3 03:53 AM 發表 查看引用來源

其實我個個 post 對攪野都吾太詳細........因寫攪野係我弱項
反而著重係感覺 & 事實的分享......
弱項:smile_o12: 你好感性喎鬼哥~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆