上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.7k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2009-8-29 05:58 AM 發表 查看引用來源
3P搞完一個字正
半夜比老婆搞醒係甘幫我吹,
吹吹吓愈吹愈落, 吓, 毒龍鑽幾時識架:smile_27:
唔理咁多即時執佢一濟先
完事後老婆話日後亞叔一個人上黎要同佢玩, 比唔比?
佢話隔咗成10年先比其 ...
哈~~月玩月精彩呀~

會唔會玩到4-5p 呢 ~:smile_13:

一路精彩!!!

keep it up!!! and share with us more about your wife's affairs.   

(it seems that your wife will continue to find target!!!!!)

人妻都有得你玩    你就正啦:smile_47: :smile_47:

真係愈來愈激!正呀!!!快D繼續,加油!加油!:smile_38:

睇到我都硬哂呀!!!!!!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2009-8-29 05:58 AM 發表 查看引用來源
3P搞完一個字正
唔理咁多即時執佢一濟先
揾埋一兄:四P都得喎:smile_04:

引用:
原帖由 蕭欣桐 於 2009-8-29 02:13 PM 發表 查看引用來源

揾埋一兄:四P都得喎:smile_04:
好提議,一定好過引:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-29 02:18 PM 發表 查看引用來源

好提議,一定好過引:smile_47: :smile_47:
記得要映相喎:smile_04:

都玩緊4p   仲有人影相咩

引用:
3P搞完一個字正
唔理咁多即時執佢一濟先
毒龍鑽都識,阿嫂確利害:smile_47: :smile_47:
我老婆尋晚又係西痕,不過佢都係同我含9,冇毒龍鑽玩!果時都係1點多度,比佢含到硬就抽插佢隻淫西,我問佢洗唔洗叫阿叔過黎一齊屌,佢話唔好儍啦,阿叔間中同佢玩下增加我地情趣刺激啫,佢話況且阿叔條野冇我咁犀利!比老婆咁鼓勵仲唔加多幾錢肉緊屌大力d對佢唔住,屌到咁上下又覺得真係好似少左d刺激咁,我拎起電話問阿叔訓未,阿叔鬼打咁精神,有乜搞作,我話冇乜野搞咪搞下個老婆囉,佢話係咪搵佢一齊玩,我問佢只係做觀眾咋,佢話好呀,好快已經拍門,又會咁9快到既............
今回阿叔雖然冇份玩,但老婆所有洞穴都一一比佢欣賞得清清楚楚,最過引就係狗仔式時老婆面向阿叔,老婆面紅耳赤咁想擰轉塊面都唔得,面部表情都唔知幾9淫,想叫時又忍住都唔知幾9過引...........
:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆