上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-20 06:25 PM 發表 查看引用來源

下次啦, 佢個晚之後都同我講, 話有間房唔比佢走, 係甘捉住佢劈....
哈哈, 唔緊要啦, 我o個日自己分身都唔得閒, 佢過到來, 我都唔知可唔可以清醒咁同佢玩到 !

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-20 06:25 PM 發表 查看引用來源

甘我要同你講生日怏樂:smile_40:
哈哈, thx !
下次補番同我飲杯生日酒 , hehe !

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-20 06:26 PM 發表 查看引用來源

冰冰定敏敏
哈哈, 今次係我女朋友, 下次可能係第二個 !

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-20 06:28 PM 發表 查看引用來源

哈哈, thx !
下次補番同我飲杯生日酒 , hehe !
好呀

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-20 06:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_27: :smile_46:

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-20 06:30 PM 發表 查看引用來源

good.鋪鋪清:smile_46:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-20 06:33 PM 發表 查看引用來源

下次可能係你條女

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-20 06:33 PM 發表 查看引用來源

好難鋪鋪清, 但係盡量唔可以 keep 太多次, 因為佢地當坐正后, 你連玩既機會都冇, 好慘架 !

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-20 06:22 PM 發表 查看引用來源

係呀, o個日我忙住招呼 D 朋友, 而且o個日其實係我生日 Party, 所以我同你地打聲招呼, 就已經要落番去 !
lwc ching,星期四先係正日。不過都講聲生日快樂先。:smile_15:

果晚你咁忙,都冇機會同你飲番杯添。下次啦!:smile_40:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-20 06:35 PM 發表 查看引用來源

下次可能係你條女
奧巴馬話齋~我地要change~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆