上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  26.2k

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-9-2 08:07 PM 發表 查看引用來源
好久未見你浦頭wo
大師兄而家退隱喇.....叫佢都唔出黎...:smile_24:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-9-2 06:56 PM 發表 查看引用來源
大家知唔知九龍有無平既  Serviced Apartments ???:smile_o03:
你想點呀?

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-9-2 12:58 PM 發表 查看引用來源

D 八婆緊唔會同你鑽架!! 不過我 D 女友唔係八婆!!:smile_o11:  外表斯文內裡 OPEN!!!:smile_o12:
我對依d動作都冇咩特別喜好...

我都係鍾意活塞動作多d....:smile_47:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-3 07:27 PM 發表 查看引用來源

你想點呀?
無呀!! 因為老虎單程證問題!! 所以要係香港住一個月.............:smile_o03:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-9-3 07:51 PM 發表 查看引用來源

無呀!! 因為老虎單程證問題!! 所以要係香港住一個月.............:smile_o03:
唔可以係屋企住?:smile_41:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-2 08:05 PM 發表 查看引用來源

我悶到而家竟然身在網吧.........(屋企部腦壞左)....:smile_45:
咁大鑊:smile_o03:
聽日同你去買:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-9-3 09:03 PM 發表 查看引用來源

屋企無人知!! 驚吵!!:smile_13:

引用:
原帖由 andrew0009 於 2009-9-1 12:11 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:  4 words....xxxx
Master Hung le ?
I shall be free after 2 weeks ~~~:smile_35:
大師兄!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-9-3 09:03 PM 發表 查看引用來源

可能屋企有第2隻老虎係到呢!!!咁都唔明,....費事兩隻老虎並頭,大打出手,...到時將軍澳又多单血案啦!!! :smile_27:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-9-3 11:02 PM 發表 查看引用來源

屋企無人知!! 驚吵!!:smile_13:
你屋企人唔知你结左妢架,.....你好cooooooool呀!!!:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆