上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 31) 27/6 改為夜晚唱k 團~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.2k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-26 03:32 AM 發表 查看引用來源
其實我都發覺...我呢個post 好多引版人入嚟~~~~~:smile_o01:
係:smile_o04: 我好少黎呢面:smile_o13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-26 03:32 AM 發表 查看引用來源
其實我都發覺...我呢個post 好多引版人入嚟~~~~~:smile_o01:
我都係引版人黎喎

引用:
原帖由 kjill39 於 26/6/2009 03:32 發表 查看引用來源

我話既!!!
我同D FDS一落老蘭. 佢地見到鬼佬就會去YO啦.
仲唔係發姣...

因為我唔係港女. 所以我唔會.. YEAH
一dd啦..又唔係全部都係咁~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-26 03:32 AM 發表 查看引用來源
你又會入黎尼度既:smile_o10:
因為見你到o係到ma..
點知個個post都見到你:smile_o14: 跟唔切:smile_o16:

引用:
原帖由 bee_1437 於 26/6/2009 03:33 發表 查看引用來源

係:smile_o04: 我好少黎呢面:smile_o13:
嚟多d 囉...當自己屋企得喇~~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-26 03:34 AM 發表 查看引用來源
一dd啦..又唔係全部都係咁~~~:smile_o01:
都係果句..
因為你識果D唔係港女呀麻..............

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-26 03:32 AM 發表
咩叫引版人 :smile_41:

引用:
原帖由 yy5594 於 26/6/2009 03:33 發表 查看引用來源
我都係引版人黎喎
我知啦...不過而家你係大半個成徵人啦~~~:smile_o10:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-6-26 03:34 AM 發表 查看引用來源

因為見你到o係到ma..
點知個個post都見到你:smile_o14: 跟唔切:smile_o16:
咁我而家留係度囉............

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-26 03:32 AM 發表 查看引用來源

一DD 啦. 我識果D又OK架喎!!~~~~~~~~
我都識d ok..不過我同佢地唔熟!
我試過有個鬼佬同我地講話佢自己條野好大..
最嬲就係我玩緊飛鏢..點隻鬼牛高馬大搶o左我d鏢:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆