上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-26 09:29 PM 發表 查看引用來源
ONLINE GAME
我淨係玩過 跑~咋

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 09:33 PM 發表

咩事:smile_38:
叫下你咋, 無咩事:smile_13:
你最近好嗎
有無識到新朋友囝呀:smile_40:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-6-26 09:30 PM 發表 查看引用來源
入:smile_o13:
禁夜概,夜收工呀:smile_41:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-26 09:37 PM 發表 查看引用來源

叫下你咋, 無咩事:smile_13:
你最近好嗎
有無識到新朋友囝呀:smile_40:
我d節目都未開始, 無識新朋友, 通常係熟朋友去玩:smile_13: :smile_40:

回覆 28# 的帖子

我係男.30, 約178CM,
近期好唔開心所以想搵下節目, 第一次想玩下你地的PARTY,所以唔識點做!!
想唱K, 不過你地係咪全部都係朋友去呀, 我又去會唔會好怪呀???

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 09:35 PM 發表 查看引用來源

我淨係玩過 跑~咋
唔好玩GA~~~~

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-26 09:40 PM 發表 查看引用來源
我係男.30, 約178CM,
近期好唔開心所以想搵下節目, 第一次想玩下你地的PARTY,所以唔識點做!!
想唱K, 不過你地係咪全部都係朋友去呀, 我又去會唔會好怪呀???
全部都係網上識, 你咩事唔開心,我們喜歡唱k係真, 成日去唱:smile_13:
我們香港區喎,你邊區架:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 09:40 PM 發表

我d節目都未開始, 無識新朋友, 通常係熟朋友去玩:smile_13: :smile_40:
希望你好快可以識到新朋友囝囝啦

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-26 09:44 PM 發表 查看引用來源

希望你好快可以識到新朋友囝囝啦
順其自然啦, 我都唔徵男朋友啦:smile_13:

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-26 09:43 PM 發表 查看引用來源
唔好玩GA~~~~
我成日跑尾3:smile_44: 仲要一齊玩d人全部小學多:smile_42:
夠膽追住叫我做佢女朋友仔:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆