上一頁下一頁
發新話題

尋晚...男友提議

收藏  |  訂閱
207  53.8k

香港大X把喱類男人: 只許州官放火 不許百姓點燈 樓主自己諗諗啦, 祝你好運!

要睇返自已接受3P

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-24 12:26 PM 發表 查看引用來源
個死佬話想試下3P...
咁我問佢, 你想搵邊個FRD(男仔),都要俾我諗下食唔食得過..:smile_04:
跟住佢竟然問返我,乜唔係你搵你個FRD(女仔)咩?

我答佢NO WAY..怕會小出火...:smile_39:  
跟住我反問佢,「乜你唔 ...
女朋友就冇所謂, 老婆就唔得?

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-24 12:26 PM 發表 查看引用來源
咁我問佢, 你想搵邊個FRD(男仔),都要俾我諗下食唔食得過..:smile_04:

玩下就冇所為,怕你玩倒上哂引咋.....:smile_o13:

引用:

佢咁講好似有d問題喎~~~咁即係你做唔到佢老婆呀~~~~:smile_13:

引用:
原帖由 BraTop的少女 於 2009-6-24 04:54 PM 發表 查看引用來源

佢咁講好似有d問題喎~~~咁即係你做唔到佢老婆呀~~~~:smile_13:
我覺得呢個可能性幾高喎.......

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-6-24 05:04 PM 發表 查看引用來源

我覺得呢個可能性幾高喎.......
如果我男友咁同我講..我一定嬲爆....:smile_22:

咁性欲同感情之間係要取捨架喇~:smile_39:
又想玩又怕E樣嗰樣既不如唔好玩喇.:smile_45:

你怕唔伯玩上癮...
仲有我覺得3p 4p唔可以同bf/gf同場囉:smile_27:

he is a traditional chinese man....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆