上一頁下一頁
發新話題

48小時徵女朋友之旅

收藏  |  訂閱
203  5.4k

支持下你啦...........

can any one help me?

引用:
原帖由 UFO2012 於 2009-6-23 10:51 PM 發表
can any one help me?
其實你想人點幫你呀?:smile_41:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-6-23 11:07 PM 發表 查看引用來源

其實你想人點幫你呀?:smile_41:
只係同我見家長認係我女友就ok,係咪好易呢?係咪有興趣呢?

為什麼這麼易亦沒人幫:smile_41: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 88ken 於 2009-6-24 09:26 AM 發表 查看引用來源
為什麼這麼易亦沒人幫:smile_41: :smile_30: :smile_30:
我都5知點解:smile_42: ,你有冇好介紹:smile_41:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2009-6-24 09:29 AM 發表 查看引用來源

我都5知點解:smile_42: ,你有冇好介紹:smile_41:
報酬多少:smile_38:

引用:
原帖由 88ken 於 2009-6-24 09:31 AM 發表 查看引用來源

報酬多少:smile_38:
衣𠲖好似有D計喎:smile_14:

其實呢份"工"好難做
對住你父母預左俾佢地盤問 但要唔穿煲
要響咁短時間背曬d稿 又冇糧出
重要咁多要求......除非你果餐飯好吸引啦!

搵"林記"啫, 外表睇得咪得羅!
我冇大學學歷 所以幫你唔到:smile_39:

引用:
原帖由 櫻Sakura 於 2009-6-24 09:34 AM 發表 查看引用來源
其實呢份"工"好難做
對住你父母預左俾佢地盤問 但要唔穿煲
要響咁短時間背曬d稿 又冇糧出
重要咁多要求......除非你果餐飯好吸引啦!

搵"林記"啫, 外表睇得咪得羅!
我冇大學學歷 所以幫你唔到:smile_39 ...
呢d講心,要萬中無一呢種人都唔會同我計咁多
我父己去世,剩係得媽媽和兄弟姊姊,到時我會開住TV等佢地一邊吃飯一邊睇TV,仲要有咁大声得咁大声:smile_34: ,所以問唔倒幾多
到食完飯我哋坐一陣就話買咗票睇戲要走先:smile_35:
我話最好大學姐,不過唔係都冇问題,最重要有冇心去幫人姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆