上一頁下一頁
發新話題

更衣室被偷窺的心跳

收藏  |  訂閱
111  29.2k

引用:
原帖由 卓盈 於 2009-6-16 05:30 PM 發表 查看引用來源
星期日早上,個天陰陰,去左游水

海灘唔係好多人,只有幾個人...

游完水之後,去更衣室沖涼,沖沖下感到好奇怪有d雜音,oh..原來有個男人係到裝緊我

果時好驚....但果一刻竟然心跳起黎,任得佢睇...我就照沖 ...
樓主下次去游水早D通知我去邊度游喎:smile_40: :smile_30:

咁激呀!?小心喎但係,見唔見佢有冇拍你片呀?:smile_14:
有既大鑊喎:smile_14:

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-6-17 01:58 PM 發表 查看引用來源

樓主下次去游水早D通知我去邊度游喎:smile_40: :smile_30:
係喎喂~順便話埋我知吖:smile_30:
我去更衣室門口等你

引用:
原帖由 卓盈 於 2009-6-16 17:30 發表 查看引用來源

游完水之後,去更衣室沖涼,沖沖下感到好奇怪有d雜音,oh..原來有個男人係到裝緊我

果時好驚....但果一刻竟然心跳起黎,任得佢睇...我就照沖 ...
hi,咁你沖涼既時候有冇  特別做 d 動作引下果個人呢?.... hehe

haha...anymore ma??

小心俾人拍攝及上載!

咁妳又幾好喎~唔叫出黎~
不過條友唔知佢~~知唔知妳發現佢呢..
如果佢入黎搞妳,妳會點呀~~嘻嘻

no girl here now

danger ga, don't be careless ar.........:smile_39:
引用:
原帖由 卓盈 於 2009-6-16 05:30 PM 發表 查看引用來源

引用:

條友裝你出浴居然按奈得住唔衝出黎騷擾你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆