上一頁下一頁
發新話題

幾年未精過啦....今次徵女性朋友客串下..........

收藏  |  訂閱
1.1k  21.7k

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-6-13 09:50 AM 發表 查看引用來源

我成日都周圍閃架啦
咁咪好似登台咁lo............

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-13 09:52 AM 發表 查看引用來源

我都係丫..........見倒你.......就忍唔住.........................
..................................................................
......................................................想同你傾 ...
唔係想吃左我咩

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-6-13 09:23 AM 發表 查看引用來源

兩日前架啦...而家先覆..:smile_o14:
忙丫麻....洗唔洗咁樣..........:smile_45:

有心唔遲......60都係媾女時....呵.............:smile_34:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-6-13 09:24 AM 發表 查看引用來源

今時唔同往日啦 :smile_o06:
你講冰個唔同左??:smile_13: :smile_14:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-6-13 10:07 AM 發表 查看引用來源

唔係想吃左我咩
用埋刀叉...........咁夠唔夠食呢??:smile_13:

入黎say個hi先

引用:
原帖由 ~風之風~ 於 2009-6-15 11:03 AM 發表 查看引用來源
入黎say個hi先
你好.........風...

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-15 11:08 AM 發表 查看引用來源

你好.........風...
morning~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-20 08:58 AM 發表 查看引用來源

morning~~:smile_38: :smile_38:
自食其力....自己推.........:smile_38:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-20 09:00 AM 發表 查看引用來源

自食其力....自己推.........:smile_38:
推推服推推.....推埋一大推.....
不知可時了.....唯有食只蕉.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆