上一頁下一頁
發新話題

~我和BF的鎖碎事~

收藏  |  訂閱
342  22.0k

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-6-10 03:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: 可能有你唔知咋......而家的ipcam好先進又平,仲可以遙控添:smile_47: :smile_47:
我公司啲高科技嘢全由我BF全權負責架…:smile_o01:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-10 03:35 PM 發表 查看引用來源

GOOD SUGGESTION....:smile_34:
keke咁你跟唔跟我個suggestion做先:smile_o13:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-6-10 03:54 PM 發表 查看引用來源

我公司啲高科技嘢全由我BF全權負責架…:smile_o01:
唔怪得喇

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-6-10 03:36 PM 發表 查看引用來源

嘩~~~你小心到時佢鐘意你鱓玩具多過你支私伙喎~~:smile_o01:
咁梗係唔會1次過比佢玩晒
梗係要吊佢引
真係段感情穩定左佢就知死了

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-6-10 03:53 PM 發表 查看引用來源
我都試過震蛋....但唔係搖控....唔知係咪真係hi好多㗎呢..:smile_13: :smile_14:
當你有啲嘢係入面....唔知佢幾時會震....唔知佢幾時會停...
震時...又唔可以出聲....個樣又要扮若冇其事....
果吓真係好high....:smile_o05:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-6-10 03:54 PM 發表 查看引用來源

無線震旦都算高科技

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-6-10 03:53 PM 發表 查看引用來源
我都試過震蛋....但唔係搖控....唔知係咪真係hi好多㗎呢..:smile_13: :smile_14:
hi~
high唔high真係要你試過至知
最正係你唔知幾時粒蛋蛋會郁個度吊引囉
你可以叫你bf啪一粒入去之後同佢行街比佢control:smile_o01:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-6-10 03:56 PM 發表 當你有啲嘢係入面....唔知佢幾時會震....唔知佢幾時會停...震時...又唔可以出聲....個樣又要扮若冇其事....果吓真係好high....:smile_o05:
有d想試tim整到...:smile_27:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-6-10 03:37 PM 發表 查看引用來源

一路打時咪有囉……但~今日唔玩得…:smile_o08:
點挖唔玩得啊
仲諗住借d私伙比你試下tim:smile_o02::smile_o01:

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-6-10 03:58 PM 發表 查看引用來源

有d想試tim整到...:smile_27:
試囉~不過依家你自己1個點試啊?
自己control唔吊引架啵:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆