上一頁下一頁
發新話題

好多人都返深圳溝女, 但我覺得大陸妹都唔係易追!

收藏  |  訂閱
52  6.2k

我玩QQ, 溝正骨女, 出來玩過咁多次(10次以下), 從未食到過。無時間Follow up, 過左時又無左Feel. D Ching兄見一次兩次食到好叻, 我做唔倒. 拖完手仔車完就無下文~~:smile_27:

引用:
原帖由 淫民幣 於 2009-6-2 03:42 PM 發表 查看引用來源
大6妹,向錢看,講金唔講心
我玩QQ都是為左打下友誼波
而大6妹比港女性方面較隨便
完全同意 大6妹,向錢看,講金唔講心

引用:
原帖由 monster2046 於 2009-6-2 08:34 PM 發表 查看引用來源
大家做吓朋友啫
有feel, 咪行埋D
無feel, 算Q數拉
平常心, 會易過D
係呀 做朋友岩FEEL 照去 不過講真心就千奇唔好

引用:
原帖由 third 於 2009-6-2 09:06 PM 發表 查看引用來源
港女間中會俾下錢
大陸妹唔會
係呀 我識咗過國內女同事 正當人家 唔明點解次次約出黎見面吃飯 都指定係我俾錢 好似以為我溝實佢咁 有次仲想借意叫我買手機 真係踩佢都傻 :smile_55:

引用:
原帖由 解碼 於 2009-6-3 01:41 AM 發表 查看引用來源
反對
我以前去深圳剪頭髮
有條洗頭妹走同來同我傾計,全程在我身邊
但就比我聽到大陸仔同洗頭妹講我地香港人壞話
話香港人花心,小心人地係玩你,叫個妹妹仔唔好同我講野
個妹妹仔就信以為真,吊
係呀 完全認同 我都發覺好多大陸仔仲意 講我地香港人壞話 話香港人花心 嫖妓 小心人地係玩你 仲有d深圳大陸仔扮香港人玩串晒

引用:
原帖由 terry726 於 2009-6-4 03:13 AM 發表 查看引用來源
媾我一定唔會媾大陸女仔,玩就會,大陸女仔見錢開眼,佢覺得你有錢,咩都很做,香港女點都係結婚對象
師兄 點解你想法完全同我一樣 大陸女仔見錢開眼,佢覺得你有錢,咩都很做,玩下就萛 唔好認真 香港女點都係結婚對象

thx for sharing~~~

大部分只是得到佢個"身", 但得唔到佢個心:smile_o11:

我就覺得大陸女仔已經同早幾年唔同~~
早幾年阿豬阿狗落d玩都有女界返你轉頭

有能力..賺到錢o既小資..屋企有錢o既女仔都唔小
未必個個都貪錢~~~下下出錢請你飲飲食食o既女仔都有

問題在於各位ching都係想"即食",食完就閃,咁so你o既女多數修養學識都唔高...你都唔係同人講心.人地都唔會同你講心.唔貪你錢下下貪你似劉華咩

引用:
原帖由 wataru 於 2009-6-2 07:01 PM 發表 查看引用來源
見仁見智啦﹗
如果我跟你說﹐我十個有七個跟我講心唔講金﹐你會不會插我呢?
wataru 到底有什么那么厉害?你很懂得哄女?有钱? 帅哥?share 下好吗,常看你吹!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆