上一頁下一頁
發新話題

果次我終於試到呢種高潮...但我好....唉....

收藏  |  訂閱
176  21.5k

引用:
原帖由 Kelvinxx 於 2009-5-30 02:17 PM 發表 查看引用來源

咁妳唸返轉頭, 係咪想佢插埋妳呢
佢點解唔插埋妳, 真係得佢先知,
可能佢係唔想傷害妳, 但又控制唔到要搞妳喎,
又可能佢同妳乃既時候, 已經得到心靈上既興奮,
又或者可能佢唸住訓醒第二朝先插, 但係第二 ...
果時梗係想佢插我喇..唔想就假喇:smile_27:

你講咁多可能性..我真係估唔到佢係邊種:smile_13:

但口交只係性愛一部份者..都唔完整..咁我算唔算同佢做過先..我係無幫佢含啵:smile_13:

你只係想奶人地..咁你算邊種滿足先:smile_13: 心靈?視覺?唔好意思問返你添

引用:
原帖由 Kelvinxx 於 2009-5-30 02:20 PM 發表 查看引用來源

我唸妳應該儘量去忘記, 自己呃自己又好, 當自己無做過, 潛移默化.......
妳而家對妳BF好左, 點都係因為呢件事先會咁好, 但當妳每次對佢好時,
都可能同時會令妳感到侮疚......:smile_39:
都無錯...我係有內疚:smile_39: ...所以而家更加珍惜佢

但有時同bf ml...尤其佢幫我奶果時..我仲會諗起果個男仔奶我果一幕..我都想快d忘記..但仲未得:smile_39:

引用:
原帖由 heeheehaahaa 於 2009-5-30 02:30 PM 發表

果時梗係想佢插我喇..唔想就假喇:smile_27:

你講咁多可能性..我真係估唔到佢係邊種:smile_13:

但口交只係性愛一部份者..都唔完整..咁我算唔算同佢做過先..我係無幫佢含啵:smile_13:

你只係想奶人地. ...
我唸妳地都算係做過既, 佢有好直接咁接觸妳既性器官,
而妳又從中得到快感, 高潮.......
我...? haaaaaaa.....視覺, 心靈, 臭覺都好有滿足, 我都好鍾意女仔下面果種味,
令人好興奮, 反而無味, 好似無咩感覺........

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-30 02:22 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 希望係不能說的高潮la
偷完食..多數會對另一半會好d..會唔會比另一半發現ga:smile_13:
的確係:smile_35: :smile_35:

我好奸,己經盡量令自己自然d,唔好好刻意咁,希望佢發現唔到啦,永遠:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Kelvinxx 於 2009-5-30 02:35 PM 發表 查看引用來源

我唸妳地都算係做過既, 佢有好直接咁接觸妳既性器官,
而妳又從中得到快感, 高潮.......
我...? haaaaaaa.....視覺, 心靈, 臭覺都好有滿足, 我都好鍾意女仔下面果種味,
令人好興奮, 反而無味, 好似無咩感覺... ...
仲諗住呃自己無做過添:smile_13:

奶西令你一次過咁多滿足,唔怪得你鐘意喇,嘻嘻

引用:
原帖由 heeheehaahaa 於 2009-5-30 02:34 PM 發表

都無錯...我係有內疚:smile_39: ...所以而家更加珍惜佢

但有時同bf ml...尤其佢幫我奶果時..我仲會諗起果個男仔奶我果一幕..我都想快d忘記..但仲未得:smile_39:
OH.....咁妳BF真係慘.....不過無計啦, 鬼叫果個人口技了得咩:smile_40:
一係妳教下妳BF點樣乃妳, 妳會得到高潮, 咁樣妳慢慢就會重投妳BF懷抱,
而忘記呢個人

引用:
原帖由 heeheehaahaa 於 2009-5-30 02:37 PM 發表

的確係:smile_35: :smile_35:

我好奸,己經盡量令自己自然d,唔好好刻意咁,希望佢發現唔到啦,永遠:smile_13: :smile_13:
:smile_30: :smile_30: 希望你成功la...對佢好d..服侍多d佢反而好似唔係咁好..有時扭下計應該無咁令佢懷疑:smile_44:

引用:
原帖由 heeheehaahaa 於 2009-5-30 02:40 PM 發表

仲諗住呃自己無做過添:smile_13:

奶西令你一次過咁多滿足,唔怪得你鐘意喇,嘻嘻
算啦, 每個人都有過去, 妳咪當呢次經歷,
係識妳BF之前架囉, 咁樣呃自己係咪會易D呀:smile_30:
係呀, 好似出奇旦咁, 一次過滿足我幾個願望, 所以我咁鍾意呢樣野, 妳都係丫

引用:
原帖由 Kelvinxx 於 2009-5-30 02:40 PM 發表 查看引用來源

OH.....咁妳BF真係慘.....不過無計啦, 鬼叫果個人口技了得咩:smile_40:
一係妳教下妳BF點樣乃妳, 妳會得到高潮, 咁樣妳慢慢就會重投妳BF懷抱,
而忘記呢個人
我驚就咁教佢佢會懷疑我呀:smile_35:

算喇,sex只係生活一部份者,唔係全部,況且只係口交:smile_13: 不過我男友佢都有佢長處

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-30 02:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 希望你成功la...對佢好d..服侍多d佢反而好似唔係咁好..有時扭下計應該無咁令佢懷疑:smile_44:
我會去試下:smile_30:

你係男仔:smile_41: 咁叻架你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆