上一頁下一頁
發新話題

係咪男人都係咁衰?

收藏  |  訂閱
154  6.4k

引用:
原帖由 櫻花雪 於 2009-5-30 09:00 AM 發表 查看引用來源
同個sp一齊半年後開始話工作忙
依家重人間蒸發左添!
係咪男人都係咁, 玩左半年會覺得悶所以走佬
而且重要同你斷絶關係?
櫻花雪佢有可能有女朋友,所以疏志遠妳
又有可能玩厭妳

引用:
原帖由 櫻花雪 於 2009-5-30 04:54 PM 發表 查看引用來源
我"慶"在佢無交帶啫!
咁 呢樣又的確係事實。

引用:
原帖由 櫻花雪 於 2009-5-30 16:54 發表 查看引用來源
其實唔係話要佢負責任, 但你要斷一段關係起碼都講聲
而唔係咪聲唔出避電話果隻........
你講聲你搵到個女朋友所以唔一齊, 我都唔會死纏爛打
大家出黎玩, 一開始都講明遊戲規則, 到分開時根本冇咩好怨.
但咩都唔講 ...
哦~算把啦
你地點識ga?

引用:
原帖由 櫻花雪 於 2009-5-30 04:54 PM 發表
大家出黎玩, 一開始都講明遊戲規則, 到分開時根本冇咩好怨.
但咩都唔講 ...
人人有難念的經..我估多數佢有新女..又唔想比佢有任何機會知..:smile_44:
anyway..點解你叫櫻花雪ge:smile_41:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-30 05:04 PM 發表 查看引用來源

人人有難念的經..我估多數佢有新女..又唔想比佢有任何機會知..:smile_44:
anyway..點解你叫櫻花雪ge:smile_41:
呢個名好普通啫? 點解你會咁問?:smile_41:

記住出來玩要守遊戲規則

引用:
原帖由 櫻花雪 於 2009-5-30 04:54 PM 發表
但咩都唔講 ...
日日都傾電話呀.....
樓主咁講, 就唔係SP咁簡單啦.......
不過點都好, 佢都係屬於趙完鬆.....衰9格....

引用:
原帖由 櫻花雪 於 2009-5-30 04:54 PM 發表 查看引用來源
但咩都唔講 ...
既然你都識講出o黎玩,出得o黎玩,就預o左有人冇交帶ga la
你知道o左咪慢慢放低佢 lor

引用:
但咩都唔講 ...
終於都明白晒喇!

引用:
原帖由 櫻花雪 於 2009-5-30 05:08 PM 發表

呢個名好普通啫? 點解你會咁問?:smile_41:
我諗起d野je..nothing special

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆