上一頁下一頁
發新話題

再三徵男朋友...

收藏  |  訂閱
234  7.1k

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:04 PM 發表 查看引用來源

係咩???你想做個咩職位呀咁??:smile_35:
你想要咩:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:02 PM 發表 查看引用來源

我都好喜歡好愛好錫佢地ga!!
where are you live?

回覆 15# 的帖子

哈哈, 唔係話你抄人~~~我arm arm做d野轉頭番來已經咁多人reply你, 你睇下你幾受歡迎!

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:06 PM 發表 查看引用來源

都係啦...同照顧佢地lor!!
系咪全部都系源先一只猫丫.

引用:
原帖由 Tobias1119 於 2009-5-26 10:06 PM 發表 查看引用來源

年幾兩年, 定三年架啦 bor :smile_35:
咁我搵唔到嘛...又無人喜歡我...唔係點喎:smile_24:

引用:
原帖由 tung666666 於 2009-5-26 10:07 PM 發表 查看引用來源

你想要咩:smile_o05: :smile_o05:  
呢樣野要睇下你既個人意願!!!

引用:
原帖由 echo9394 於 2009-5-26 10:07 PM 發表 查看引用來源

where are you live?
sai wan ho!!!you 呢?

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 21:24 發表 查看引用來源
又係我... 我叫亞文!!
小女19歲,家住sai wan ho,家有養8隻小貓,身高160大概,單身已有年半時間,主要想搵個人陪我自己,:') 唔開心有人氹我, 開心有人同我分享, 失敗時有人支持一下我, 悶就有人同我玩 ...
你有咁既要求?可惜你住港島sai wan ho:smile_13:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:09 PM 發表

咁我搵唔到嘛...又無人喜歡我...唔係點喎:smile_24:
點會呀~~~拮解會冇人喜歡你呀~

引用:
原帖由 atyycyf 於 2009-5-26 10:08 PM 發表 查看引用來源
哈哈, 唔係話你抄人~~~我arm arm做d野轉頭番來已經咁多人reply你, 你睇下你幾受歡迎!
多人入黎唔代表受歡迎的!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆