上一頁下一頁
發新話題

可能係最後一個既報告

收藏  |  訂閱
75  5.0k

引用:
原帖由 panda124 於 2009-5-15 03:57 PM 發表 查看引用來源
一來一回,都好嘥時間啫.........:smile_13:
咁我又唔覺。。何況想去試下新地方。。有機會放幾日假呢。。再去遠D^^
不要說跑暈全世界。。全中國都好好了^^

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-15 04:03 PM 發表 查看引用來源
我星期一至五都係珠海.而家都係度呀..:smile_38:你都無入中山帖睇..要多D入黎吹水咁先知動向..一至三去下川島..你咪話鈎魚團囉..反正香港旅行有團出..:smile_13:
咁我下次再離話定比你知先。。不過我只係可以即日來回。。想過夜都唔得><....
我都想多D睇帖呀。。宜家連自己覆帖既時間都唔夠。。仲邊有時間睇。。唉。。。
鈎魚團。。佢識我都宜家都知我唔岩E樣野-。-好難信。。

引用:
原帖由 chilung 於 2009-5-15 04:07 PM 發表 查看引用來源

你個 friend 真係要鬧,搞到你斷正。回鄉証你可以左手交右手時偷偷換左用新果張(或者等佢行前過先)過關,過完關又換返張舊既佢,咁咪得囉......哈哈
我話完我個FD我個FD仲要好型咁講。。SORRY囉。。下次上去玩我既-。-都唔知幾時先下次-。-
左手交右手高招。。不過好大風險啵。。。失手咪:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 zz426438 於 2009-5-15 09:24 PM 發表 查看引用來源
蛇咬都唔應:smile_44:
我都想唔應。。你有無睇過許許冠文既TALK SHOW咩。。
你唔應呀。。。你唔洗諗住出到門口-。-

引用:
原帖由 patkmchan 於 2009-5-15 10:01 PM 發表 查看引用來源

可唔可以pm經理book房個電話我呀?唔該。
收PM啦。。師兄!!!

祝九叔C兄可以提早放返出嚟................................玩過

thanks for sharing ~~~

唉! 深表同惰...

希望師兄可以重出江湖啦:smile_19:

乜貢失策呀師兄:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆