上一頁下一頁
發新話題

~ 誠徵18~27歲的妳做朋友/女朋友 (進來看看吧)

收藏  |  訂閱
1.1k  25.6k

引用:
原帖由 idunknow 於 2009-5-15 07:01 PM 發表

idunknow都有分男女??因為我成日都講"唔知道", 所以教左個咁既名, 多多指教呀...
bingo~你估中啦, 請你食珍寶珠
糸咪聽者有先? :smile_04:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-15 07:00 PM 發表 查看引用來源

轉左做咩?
點解轉既?因為唔鍾意成日北上 :smile_41:
係上大陸果份工之後, 我轉左去buyer office 到做. 但係超唔慣公司果D 人事關係. 咪辭工諗住再搵囉.
點知一辭工就中左金融海嘯了. 跟住搵唔返呢行. 咁岩又有朋友介紹咪轉左行囉.
而家我做緊關於寬頻工程的野. 我唔駛上門安裝果D, 我主要係做係機樓到大廈的光纖接駁囉.
時間都幾爽, 每日都大約 9:30~4:00. 人工一般般啦.

引用:
原帖由 idunknow 於 2009-5-15 07:01 PM 發表 查看引用來源

idunknow都有分男女??因為我成日都講"唔知道", 所以教左個咁既名, 多多指教呀...
bingo~你估中啦, 請你食珍寶珠
我指的係你叫 manman, 英文讀好似男仔姐
哇, 多謝wo. 好耐無食lu.. ^^

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-15 07:02 PM 發表 查看引用來源

糸咪聽者有先? :smile_04:
當然~~食咩味道先, 我就中意食strawberry mix milk:smile_30:

引用:
原帖由 PLYEAH 於 2009-5-15 07:04 PM 發表 查看引用來源

係上大陸果份工之後, 我轉左去buyer office 到做. 但係超唔慣公司果D 人事關係. 咪辭工諗住再搵囉.
點知一辭工就中左金融海嘯了. 跟住搵唔返呢行. 咁岩又有朋友介紹咪轉左行囉.
而家我做緊關於寬頻工程的野. ...
寬頻d人平時好辛苦咁, 要周圍去

引用:
原帖由 PLYEAH 於 2009-5-15 07:04 PM 發表

而家我做緊關於寬頻工程的野. ...
呀丫...根本完全兩行 :smile_14:
勁!
你以前做過/學過下接駁定還是真糸新手入行?
人工無得講ga啦糸呢個時勢
有份工己經好好

引用:
原帖由 idunknow 於 2009-5-15 07:11 PM 發表 查看引用來源

寬頻d人平時好辛苦咁, 要周圍去
要上門果D 咪辛苦囉, 我果D係一team 人有一架車的.

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-15 07:12 PM 發表 查看引用來源

呀丫...根本完全兩行 :smile_14:
勁!
你以前做過/學過下接駁定還是真糸新手入行?
人工無得講ga啦糸呢個時勢
有份工己經好好
新手入行嫁, 不過都唔算係太難學. 而家好多時都係一個人做, 唔駛人幫.
人工如果除返我的返工時間, 都幾高嫁 ^^ . 加上ot 又有錢

引用:
原帖由 idunknow 於 2009-5-15 07:10 PM 發表

當然~~食咩味道先, 我就中意食strawberry mix milk:smile_30:
我可樂味得啦

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-15 07:14 PM 發表 查看引用來源

我可樂味得啦
而家有D咩的新口味呀??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆