上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第十一回

收藏  |  訂閱
744  6.5k

引用:
原帖由 1211 於 2009-5-6 11:51 AM 發表 查看引用來源
你返通宵更?我叫小肥羊。
小肥羊...............................打邊爐:smile_46:
我鐘意
係呀.........我份工係返通宵呀
你呢

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-6 11:52 AM 發表 查看引用來源
邊方面既問題:smile_34:
邊一方面都係......................

引用:
原帖由 巴斯克分離份子 於 2009-5-6 11:53 AM 發表 查看引用來源

冇ar~見又小魚~小天使~糧尾子~應該典稱呼妳好ne~
你想點叫我咪點叫我囉..............................

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-6 11:54 AM 發表 查看引用來源

你住HK ISLAND定新界 
我住九龍呀

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-6 11:59 AM 發表 查看引用來源
~小天使糧尾子~小魚~:smile_34:
長期糧尾小魚小天使:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-6 12:00 PM 發表 查看引用來源
火星返嚟:smile_40: :smile_44:
長期糧尾星呀

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-6 12:06 PM 發表 查看引用來源

邊一方面都係......................
噤...即係咩:smile_04:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-6 12:08 發表 查看引用來源

我住九龍呀
咁居然唔知 大角咀 >>> 深水埗 相距幾遠....

你真系三步不出歸門 :smile_41: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-6 11:59 AM 發表 查看引用來源
~天使糧尾子~小~:smile_34:
即係=小魚~

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-6 12:07 PM 發表 查看引用來源

你想點叫我咪點叫我囉..............................
拱禾刀系嬌梨"小魚"lu~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆