上一頁下一頁
發新話題

徴 男性朋友 呀~~~

收藏  |  訂閱
434  11.6k

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:15 PM 發表 查看引用來源

岩岩同班fd食飯,問下佢地有咩打算~~~
但係大家都頹到話係屋企囉
唔好咁講,因為工作天後第一天假期,所以多數選擇睡覺

引用:
原帖由 charalex 於 2009-4-30 11:18 PM 發表 查看引用來源
唔好咁講,因為工作天後第一天假期,所以多數選擇睡覺
都有機會.........
本黎諗住同fd北上,但係豬流感好似個勢好勁,
所以都係算吧啦,唔上住啦~~~~

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:15 PM 發表 查看引用來源

岩岩同班fd食飯,問下佢地有咩打算~~~
但係大家都頹到話係屋企囉
              朱流感返屋企玩..洗手.洗手.洗.手.洗.手.洗.手.洗.手:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:18 PM 發表 查看引用來源

e....原黎我無介紹自己咩............
我係女仔一個...........................
嗯~~~~nice to meet you~~我係一個無聊人~:smile_30:

引用:
原帖由 tung666666 於 2009-4-30 11:20 PM 發表 查看引用來源

朱流感返屋企玩..洗手.洗手.洗.手.洗.手.洗.手.洗.手:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
哈哈,咩事~~我諗起當年既董太

引用:
原帖由 charalex 於 2009-4-30 11:21 PM 發表 查看引用來源
嗯~~~~nice to meet you~~我係一個無聊人~:smile_30:
無聊人~~~~咁大家係同類人啦~~~~

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 23:17 發表 查看引用來源

係呀,但係希望可以多d上黎啦.......
有時都真係幾日都上唔到黎一次~~~
msn 都係同人玩 offline msg~~~
忙無計啦, 我而家都少上咗來啦,

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:19 PM 發表 查看引用來源

都有機會.........
本黎諗住同fd北上,但係豬流感好似個勢好勁,
所以都係算吧啦,唔上住啦~~~~
咁ga時勢都係唔好上去好d~~~不過我都冇咩點上去,所以我唔怕~~~最多咪係屋企hea~~~

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-4-30 11:22 PM 發表 查看引用來源

忙無計啦, 我而家都少上咗來啦,
真係放假得閒,又無街去,先至真係有時間坐係度........
有時放工返到黎,真係頂唔順,死左咁個人

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:22 PM 發表 查看引用來源

無聊人~~~~咁大家係同類人啦~~~~
講真我係冇咩做先會上來~~返工返到個人累哂(不過成日係工司hea:smile_30: )~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆