上一頁下一頁
發新話題

我要幫我個仔搵個奶媽

收藏  |  訂閱
68  2.3k

搵到未~~

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-29 07:50 PM 發表 查看引用來源
搵到未~~
姐姐你有無興趣?有既話你msn覆返我...如果係你既真係求之不得,唔駛面試:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 卓斯坦 於 2009-4-29 08:46 PM 發表
姐姐你有無興趣?有既話你msn覆返我...如果係你既真係求之不得,唔駛面試:smile_47::smile_47:
我超左齡 :')

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-29 09:31 PM 發表 查看引用來源

我超左齡 :')
i will give u an exception

引用:
原帖由 卓斯坦 於 2009-4-29 11:19 PM 發表
i will give u an exception
wow~ u are very nice:smile_14:  

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-29 11:23 PM 發表 查看引用來源

wow~ u are very nice:smile_14:  
just for you...

引用:
原帖由 卓斯坦 於 2009-4-29 11:24 PM 發表
just for you...
where have u been :smile_24:

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-29 11:26 PM 發表 查看引用來源

where have u been :smile_24:
我想要一直待在妳身旁凝視著妳的笑容
        於瞬息萬變的煞那間,住在你那對眼睛裡
        無論到何處都有讓你心情安穩的色彩點綴
        猶如一幅風景畫般的,讓時間停止流轉,再化作永恆

引用:
原帖由 卓斯坦 於 2009-4-29 11:31 PM 發表

我想要一直待在妳身旁凝視著妳的笑容
        於瞬息萬變的煞那間,住在你那對眼睛裡
        無論到何處都有讓你心情安穩的色彩點綴
        猶如一幅風景畫般的,讓時間停止流轉,再化作永恆
你作ga :smile_24:

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-29 11:37 PM 發表 查看引用來源

你作ga :smile_24:
如果我話係呢,你會唔會信:smile_41::smile_41::smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆