上一頁下一頁
發新話題

透視裝的誘惑

收藏  |  訂閱
127  11.5k

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-4-18 10:54 PM 發表 查看引用來源

咁你唔出post啦:smile_24:
post我出在啦............................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-4-18 10:57 PM 發表 查看引用來源
post我出在啦............................
出多d...頂多d

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-4-18 10:57 PM 發表 查看引用來源
白色T真空 加熱褲 引死人咩

:smile_40: 引人食你:smile_40:

引用:
原帖由 TFChow 於 2009-4-18 10:49 PM 發表 查看引用來源

你坐0個d單車..係咪有支棍0係個坐包棟上黎0個d???
日本好興架喎...haha..邊踩邊漏水..haha
:smile_47::smile_47:正wor..
有得試我都想試下

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-18 11:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_47:正wor..
有得試我都想試下
HAHAA....仲要條棍係連住個腳踏....一踩架車...條棍就會上下咁郁....
hahaha...唔噴至奇....

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-4-18 10:15 PM 發表 查看引用來源
我有日係sp屋企到睇電視,穿在件好薄既白色背心,入面係真空,他見到我凸點,他係耳邊話不如一齊沖涼,我就唔好啦,點知他話一齊沖好開心架woo,我話好啦你入去先,我遲d入呢,他就話快d 呀唔好甘耐,我就甘咩衫都沒除到就入在 ...
jenny 次次都出正野 ....*v*
一齊沖真係爽woo

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-4-18 10:15 PM 發表 查看引用來源
我有日係sp屋企到睇電視,穿在件好薄既白色背心,入面係真空,他見到我凸點,他係耳邊話不如一齊沖涼,我就唔好啦,點知他話一齊沖好開心架woo,我話好啦你入去先,我遲d入呢,他就話快d 呀唔好甘耐,我就甘咩衫都沒除到就入在 ...
jenny咁就同sp打真軍呀

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-4-18 10:19 PM 發表 查看引用來源
我d次好似係比人eat個個呀................
你都早有預謀啦, 真空白色薄背心~

日日有得扑.正呀:smile_47: :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆