上一頁下一頁
發新話題

大連之旅(天堂.地獄)

收藏  |  訂閱
68  6.9k

東北佬最鳩憎南方佬,唔殺你一頸血先奇!

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-4-16 11:16 發表 查看引用來源
下次5好叫的士帶路啦
下次叫你帶路!

引用:
原帖由 jordima 於 2009-4-16 19:00 發表 查看引用來源
嗯!!我都試過呀!!

上年 3 月 1 個人帶鬼第1次出差到大連 (佢隨行仲有 1 人) . 鬼佬鬼禁正經, 結果冇得出公數 "玩". Day 1 我吾想同佢地 Dinner...又吾想向酒店吃~ 結果 "mor" 到 7點幾8點先出去...仆街成個死城敢 ...
thanks for your sharing !

引用:
原帖由 哥‧斯‧拉 於 2009-4-16 03:55 AM 發表 查看引用來源
去到外省信的士佬一定死得!:smile_42::smile_42::smile_42:
絕對贊同!不如信自已。

thank you for sharing your experience
的士佬信得過, 豬姆都會上樹 :smile_38:
引用:
原帖由 jordima 於 2009-4-16 07:00 PM 發表
嗯!!我都試過呀!!

上年 3 月 1 個人帶鬼第1次出差到大連 (佢隨行仲有 1 人) . 鬼佬鬼禁正經, 結果冇得出公數 "玩". Day 1 我吾想同佢地 Dinner...又吾想向酒店吃~ 結果 "mor" 到 7點幾8點先出去...仆街成個死城敢 ...

引用:
原帖由 好得閒 於 2009-4-16 03:38 AM 發表 查看引用來源
(天堂).話說我同三五知己去左大連玩三日倆夜,就第一晚有朋友帶咗我地去左一間叫中山南苑桑那,間場就算可以,D女就大左D,經媽咪極力推介後就起個雙飛 ,入房後女女玩咩就唔多講喇。半東莞式服務,滿意。埋單(雙 ...
不熟不去!

similar experience in Hangzhou 2 yr ago:')
not cheated by taxi driver but by bg mother on lake side of west lake
before economic tsunami
so economy is not the main reason
the main reason is greedy and cheating

大陸真大陸 到處都你咁

回覆 1# 的帖子

Poor Ching.......this is the 2nd 洗劫 report i read tonight:smile_39:

D的士佬正一死剩種:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆