上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.....PART 6 ....去大倉有回佣收?

收藏  |  訂閱
582  15.8k

引用:
原帖由 malone141 於 2009-4-14 10:37 PM 發表 查看引用來源

大家出得黎玩,預左實有機會遇到仆街女,經理都未必控制到,莫講話團長
去評價一個團or一個場好唔好玩,可以睇得闊d,睇團長同經理有無做野,e.g.幫你搵女, 提下你邊d女唔得, 安排房 etc
最後你條女得唔得, ...
多謝馬龍兄中肯講話,好耐無見你!:smile_30:

引用:
原帖由 常平葉問 於 2009-4-14 10:18 PM 發表 查看引用來源
方便大家睇   Re: COPY手記.....16:9唔肯做4Q事件!
我有睇到 COPY 團長未改之前的 post,所以知道團長你講緊我。我惗我都比人 blacklist 咗 ...
算啦c 兄唔好介意亦都唔好對好入坐做人問心無愧咪得囉
唔好諗咁多啦....唔通我仲諗係邊個<朋友>同金魚講我係常平單野咩-    -

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-4-14 08:54 PM 發表 查看引用來源
剛結朿五日四夜CP之旅,講翻星期五團有30幾人,開左三間房,其中有10幾位新手,都系例牌行程,揀女食飯唱K,
話說有位仁兄,咁佢就揀左個花都16:9,我都唔知佢鐘意佢乜,比我就唔會揀佢,呢條16:9最後系K房飲到醉晒 ...
...以後渣波仔行動就交比各位咸濕仔。
...
俾我俾我:smile_38:

報告很好看, 推推推~~~~~

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-4-14 11:04 PM 發表 查看引用來源
多謝馬龍兄中肯講話,好耐無見你!:smile_30:
金融海嘯,無去CP好耐
而家轉戰DS:smile_44:

佢塊面好肥嫁:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 發夢王 於 2009-4-14 11:27 PM 發表 查看引用來源
佢塊面好肥嫁:smile_41: :smile_30:
系呀,成隻豬咁,我點會溝佢,可能拖狗人想食!:smile_30:

豬持:smile_30: copy ching

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-4-14 11:44 PM 發表 查看引用來源
系呀,成隻豬咁,我點會溝佢,可能拖狗人想食!:smile_30:
禁係米好似甘小文漫画入面果個四方果

引用:
原帖由 不机 於 2009-4-14 11:54 PM 發表 查看引用來源
禁係米好似甘小文漫画入面果個四方果
系呀,好四方架,16:9!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆