上一頁下一頁
發新話題

第 1 次發帖 --- 在陌生人的車上 (UPDATED)

收藏  |  訂閱
106  9.1k

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-4-6 04:17 PM 發表 查看引用來源

因為酒精囉.....
我次次對住d "妹妹"都係又大頭, 又硬....
但0個次就真係充唔到血, 硬唔到....
咁, 又試左半硬就插入去, 係插到既, 但都係硬唔到.....
我曾經有個 EX,佢同前女友一齊左 8 年
淨係同佢一個做過,到換左我之後
佢唔知係怕羞定咩啦,次次埋門都會軟左
如果我夾硬整返硬,一 UN 佢就會洩添呀
我驚驚地咪走去問醫生,醫生話佢係心理影響喎:smile_19:

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:18 PM 發表 查看引用來源

佢知道左肯定即時飛左我:')
我初初識佢以為佢唔係太 CARE 我呢 D
原來佢佔有慾好強架
換轉我係佢, 佢都會"佔有"妳啦~!!

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-6 04:20 PM 發表 查看引用來源

有時愛同佔有慾係正比ge...唔愛你個時就咩佔有慾都無啦
同意,所以我而家愛佢多左
出去玩時都乖左好多

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-4-6 04:21 PM 發表 查看引用來源

妳睇到我出 post 叫左未 ?
真係麻煩,餵極都唔飽

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:22 PM 發表 查看引用來源

我曾經有個 EX,佢同前女友一齊左 8 年
淨係同佢一個做過,到換左我之後
佢唔知係怕羞定咩啦,次次埋門都會軟左
如果我夾硬整返硬,一 UN 佢就會洩添呀
我驚驚地咪走去問醫生,醫生話佢係心理影響喎:smile_1 ...
ohhhhh.....有一次, 只係一次, 晏晝同人攪野,
好硬好粗, 齋插左好耐都出唔到, 後來諗諗下,
可能係同肚餓+眼訓有關~!!

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:20 PM 發表 查看引用來源

我覺得係好事~
因為而家諗返果期玩得太過火
亂咁黎其實好危險
咁又係...始終你緊張過個人..
就會好驚比佢知自己做過呢d野...

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-4-6 04:25 PM 發表 查看引用來源

ohhhhh.....有一次, 只係一次, 晏晝同人攪野,
好硬好粗, 齋插左好耐都出唔到, 後來諗諗下,
可能係同肚餓+眼訓有關~!!
肚餓 + 眼訓就唔好做啦
飽暖先至思淫慾架嘛

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-6 04:25 PM 發表 查看引用來源

咁又係...始終你緊張過個人..
就會好驚比佢知自己做過呢d野...
我話過火唔係指呢樣
因為果時都叫做唔係太愛佢
唔算好緊張佢

而係玩得太密,對手太多會好危險
今次呢個仲要冇套入左個龜頭
而家諗返起都驚

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:29 PM 發表 查看引用來源

我話過火唔係指呢樣
因為果時都叫做唔係太愛佢
唔算好緊張佢

而係玩得太密,對手太多會好危險
今次呢個仲要冇套入左個龜頭
而家諗返起都驚
哦.....:smile_13:
原來係咁....
了解了解

好耐之前,跟一大班朋友去唱k飲酒 , 飲到個人都wing wing地 , 有個女仔(當晚先識)就話去佢屋企再玩過啦 , 咁我就同佢去左 , 一去到就攪,插左一陣就發覺自己完全唔係狀態,最後都係用手幫佢攪掂....諗返起,飲完酒做愛真係好辛苦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆