上一頁下一頁
發新話題

同女朋友做愛開始有d感覺

收藏  |  訂閱
77  8.1k

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2009-4-2 12:52 PM 發表 查看引用來源
:smile_45: 梗係唔好特登搵啦~
慢慢夾囉:smile_13:
我已經行得好慢好慢架喇喎 ~

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-2 12:51 PM 發表 查看引用來源

得掛...唔係都唔會有咁多人有sp:smile_13:
真係大開眼界

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-4-2 12:54 PM 發表 查看引用來源

我已經行得好慢好慢架喇喎 ~
一係推快d

試下買d玩具同佢玩下
增添下情趣啦!!!

引用:
原帖由 superstar21 於 2009-4-2 12:55 PM 發表

真係大開眼界
女仔又係米咁諗:smile_41:

引用:
原帖由 shoken 於 2009-4-2 12:26 AM 發表 查看引用來源
我同女朋友在一起2年後開始有性行為, 但每次都得不到滿足, 開始以為經驗唔夠, 但後來發現佢原來都不太積極似的, 每次都係一個男上女下的pose直至完事, 同佢反映過咁樣做真係幾悶, 但係佢就話佢訓係度係最舒服, 所以唔 ...
你一d 都唔pk 喎
性生活唔開心揾sp....咁你就pk 喇.
係要花式多...又要招呼好..應該叫雞呀嘛.......呢d錢都慳:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 小鈦炮 於 2009-4-2 07:47 AM 發表 查看引用來源
嘩,我同樓主一模一樣呀
全程都係男上女下
拍拖兩年黎,只係試過一次狗仔,兩次女上男下(每次都只係 1min 左右,之後又轉返做男上女下)

車輪雖然未至於推開,不過真係好少打
前戲錫佢,佢又話口水 dirty
錫佢 ...
我好難比4仔我女朋友睇喎.......:smile_19: 我怕佢會接受唔到:smile_35: , 不過我都係出POST問下意見, 有咁多ADVICE已經要多謝大家啦

引用:
原帖由 shoken 於 2009-4-3 12:05 AM 發表 查看引用來源
我好難比4仔我女朋友睇喎.......:smile_19: 我怕佢會接受唔到:smile_35: , 不過我都係出POST問下意見, 有咁多ADVICE已經要多謝大家啦
你女友同你一齊之前,佢係唔係處女?

引用:
原帖由 gum717 於 2009-4-2 02:50 PM 發表 查看引用來源

你一d 都唔pk 喎
性生活唔開心揾sp....咁你就pk 喇.
係要花式多...又要招呼好..應該叫雞呀嘛.......呢d錢都慳:smile_22: :smile_22:
我諗我要求都唔係太高吧, 先狗仔同女上男下係好正常的體位吧, 如果呢D都要叫雞先得, 我就只好認我要求太高啦

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2009-4-3 12:07 AM 發表 查看引用來源

你女友同你一齊之前,佢係唔係處女?
佢之前比人破左啦, 仲要好唔開心的情況下(佢講我知的), 唔知係咪因為咁有陰影

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆