上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆◇◆ ~ 無心漢徵有心人 ~ ◆◇◆◇◆

收藏  |  訂閱
200  2.1k

引用:
原帖由 高登-梁朝偉 於 2009-3-29 09:15 PM 發表 查看引用來源
初時入黎睇你個topic
好似幾新鮮感
跟住睇晒啲回覆
發覺你好硬銷..做作...好悶...!!!!!!!!!!!有d痺tim
甘樣樣牙...   甘你開個post等我學下咩叫不硬銷..不做作...不悶la

你有你意見, 我有我態度

引用:
原帖由 月影 於 2009-3-29 09:21 PM 發表 查看引用來源

你游緊水呀:smile_38: :smile_38: 可惜我唔識游喎:smile_14: :smile_14:
講開游水, 以前細細個時特登走去成人池中間最深個度打橫游, 本住吾游就實死, 甘就識架喇

引用:
原帖由 imcomman 於 2009-3-29 09:09 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~    依度無乜人     吾洗Every喎

Hello~~~  
咁我淨係同你say hi 囉

引用:
原帖由 imcomman 於 2009-3-29 09:21 PM 發表 查看引用來源

Hello ah ~~~~  

有無興趣?  
哈哈,覺得你個INFORMATION 好得意

引用:
原帖由 imcomman 於 2009-3-29 09:29 PM 發表 查看引用來源

講開游水, 以前細細個時特登走去成人池中間最深個度打橫游, 本住吾游就實死, 甘就識架喇
很難相信你這樣的人沒有女朋友:smile_44: 又風趣....條件咁好....奇怪:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 李莫愁0526 於 2009-3-29 09:41 PM 發表 查看引用來源

收到呀~       得閒多D幫襯, ha ha :smile_40:

(Remark: 會吾會令阿嘉玲姐個老公哥覺得痹呢?  先謝過:smile_30: )

引用:
原帖由 李莫愁0526 於 2009-3-29 09:41 PM 發表 查看引用來源

禾呢:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 月影 於 2009-3-28 07:34 PM 發表 查看引用來源

是呀:smile_13: :smile_13: 我八卦:smile_45:
最多又話返比你知我幾高囉:smile_38:
160....扯平:smile_30: :smile_30:
:') :') :') 乜你還高禾:smile_19: 禾得5呎多1吋:')

好受女性歡迎 我唔阻你

[quote]原帖由 16/9394 於 2009-3-29 09:50 PM 發表 查看引用來源
:') :') :') 乜你還高禾:smile_19: 禾得5呎11吋:') [/quote
嘩....好高喎 老老

]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆