上一頁下一頁
發新話題

同BF谷左成個月,要激情一下喇~~(updated)

收藏  |  訂閱
88  14.8k

你對波好正喎:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

回覆 1# 的帖子

我都試過同gf一路做, 第一次高潮佢仲好正常, 但我未射, 繼續插佢時好快就黎第二次高潮, 仲潮吹埋, 搞到成張牀濕哂!!!!!

引用:
原帖由 goodgoodsp 於 2009-3-17 06:21 PM 發表 查看引用來源
我都試過同gf一路做, 第一次高潮佢仲好正常, 但我未射, 繼續插佢時好快就黎第二次高潮, 仲潮吹埋, 搞到成張牀濕哂!!!!!
哈哈...係咁架女仔

討論區又多了很多精彩report囉....十仆

引用:
原帖由 ken9@9 於 2009-3-18 07:28 PM 發表 查看引用來源
討論區又多了很多精彩report囉....十仆
呵呵...有十卜自然會繼續有post出啦~!

:smile_38: :smile_38: :smile_38: 支持支持.............等你新report & 相:smile_47: :smile_47: :smile_47:

樓主係咪36D......
睇埋d內文..真係舉曬旗:smile_35:

引用:
原帖由 michelleyanyan 於 2009-3-18 07:30 PM 發表 查看引用來源

呵呵...有十卜自然會繼續有post出啦~!
咁我先黎十個十仆...咁你要出十個報告!!!..:smile_30:

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-3-18 07:41 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: :smile_38: :smile_38: 支持支持.............等你新report & 相:smile_47: :smile_47: :smile_47:
好呀~~我會出post架...不過要等下~~

引用:
原帖由 michelleyanyan 於 2009-3-18 07:44 PM 發表 查看引用來源

好呀~~我會出post架...不過要等下~~
等到硬都照等

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆