上一頁下一頁
發新話題

純發洩: 女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了...

收藏  |  訂閱
495  49.2k

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 05:57 PM 發表 查看引用來源

前者都ok既~~~
後者就唔洗擔心~一定有人要~
不過你要睇彩數,會唔會搵到個好既sp~
我都幾大食....(我覺得係啫)
但男朋友又好似唔係咁大需求...

PS. 多口問句...你係男定女?

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 06:00 PM 發表 查看引用來源

個名同icon比到d咩感覺你~

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:58 PM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_46:係啊..我都覺得好岩..
首試偷食..再調教
Rape一次佢...我諗個feel會幾正...:smile_47:

PS. 多口問句...你係男定女? 我係100%女仔...因為之前有人以為我係男仔...:')

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 06:00 PM 發表 查看引用來源

:smile_47::smile_47:大食..我都係啊..
:smile_24::smile_35:以前ex 都係咁..不過我都沒乜野
引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 05:58 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=194913694&ptid=9260631][/url]

貢我之前都有sp......:smile_47:
吾好介紹俾我.
:smile_47:我中意自己黎

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 06:01 PM 發表 查看引用來源

個名同icon比到d咩感覺你~
係女仔似d....唔好話我知唔係呀

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 06:02 PM 發表 查看引用來源

Rape一次佢...我諗個feel會幾正...:smile_47:

PS. 多口問句...你係男定女? 我係100%女仔...因為之前有人以為我係男仔...:')
:'):')d 人都成日以為我係男仔lor..
:smile_47::smile_47:rape 正啊..可能之后會愛上左tim ..

講真, 我都好同情樓主, 深表無奈
如果係我如可能會想死, 11年都係咁
我都係男人, 無拍拖, 只可靠雙手打天下, 都好想有個好好既女朋友, 兼且亦係一個好好既SP

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 06:03 PM 發表 查看引用來源
:'):')d 人都成日以為我係男仔lor..
:smile_47::smile_47:rape 正啊..可能之后會愛上左tim ..
唔好講笑...我都以為你係男仔...

我之前同我男朋友講話我想玩下RAPE..

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-3-13 06:04 PM 發表 查看引用來源
講真, 我都好同情樓主, 深表無奈
如果係我如可能會想死, 11年都係咁
我都係男人, 無拍拖, 只可靠雙手打天下, 都好想有個好好既女朋友, 兼且亦係一個好好既SP
:smile_24:我相信...只可以任選其一

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 06:02 PM 發表 查看引用來源

吾好介紹俾我.
:smile_47:我中意自己黎
死婆~~~
冇諗過介紹比你~
好野當然留返比自己啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆