上一頁下一頁
發新話題

我在copy團的大奇蹟日哈哈~<半q+半q+1q=1q半>

收藏  |  訂閱
259  6.3k

多謝師兄報告

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-9 09:57 AM 發表 查看引用來源
你條女都幾OK架~~~串,我又唔覺得佢串....可能我捉到呢條女D路啦~~~同佢晌走廊吹左陣.....水..... 知佢想搵個男朋友仔...好單純...個人估計會好易媾到手~~~~不過 ...
我都明....都唔係好想拍拖....

thx for sharing

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-9 10:40 AM 發表 查看引用來源

我都明....都唔係好想拍拖....
咁咪一,二,三部曲囉~~~!!!:smile_30:

越有趣味,越易中招,但你咁enjoy,維有講句,c-hing,保重

無野ga....:smile_42:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-9 05:21 AM 發表 查看引用來源
今個星期都係好似d大奇蹟日咁....
plan a食唔到plan b又無左最後竟然係食左plan c=   ="
=========================================
星期六一起身唉就同團長報左名跟手行人
3點半去到左sz 哇成團人都未見過的跟 ...
"原來佢係花都坐緊2個台自己走左過黎陪我"

咁個2個客........

多謝C兄精彩報告

引用:
原帖由 Giggs 於 2009-3-9 10:54 AM 發表 查看引用來源

"原來佢係花都坐緊2個台自己走左過黎陪我"

咁個2個客........
真係講句唔好意思.....佢過到黎我先知佢坐緊2台=   =
不過都係佢同佢阿媽d熟客

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-9 11:04 AM 發表 查看引用來源

真係講句唔好意思.....佢過到黎我先知佢坐緊2台=   =
不過都係佢同佢阿媽d熟客
HAHA....知你好勁啦~~~!!!:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆