上一頁下一頁
發新話題

好唔開心,比個男網友呃左

收藏  |  訂閱
113  7.3k

引用:
原帖由 知更 於 2009-3-9 02:17 AM 發表 查看引用來源

"山板" 啊~ (正字唔識寫)
碼頭附近有~ 不過~ 超貴囉~ 以前都要收幾舊水
冇呀...夜媽媽..你有冇去過架

引用:
原帖由 無知少女 於 9-3-2009 02:17 AM 發表 查看引用來源

冇呀...夜媽媽..你有冇去過架
又一個 point ~ 點解要攪到夜媽媽無船的地步呢 :smile_45:
如果~ 佢係計到咁盡~ 坐尾班船入~ 仲要局你同一個營~
又老強左你~ 你仲唔報警?? o係度講無用呀... :smile_19:

引用:
原帖由 知更 於 2009-3-9 02:20 AM 發表 查看引用來源

又一個 point ~ 點解要攪到夜媽媽無船的地步呢 :smile_45:
又老強左你~ 你仲唔報警?? o係度講無用呀... :smile_19:  
佢話佢d朋友會陸續入黎!

你係到同我艾,艾贏左,代表你好叻咩..哼

引用:
原帖由 知更 於 2009-3-9 02:20 AM 發表 查看引用來源

睇黎佢都係半推半就咁同個男仔做啦!!:smile_38:

引用:
原帖由 無知少女 於 9-3-2009 02:22 AM 發表 查看引用來源

我無同你嗌呀~ :smile_27:
不過~ 唔好咁天真咁傻啦 :smile_19:  
唉...

引用:
原帖由 知更 於 2009-3-9 02:17 AM 發表 查看引用來源

你約我去 camp 啊?
好呀~ 我... 又點會走呢~ :smile_47:  
係驚我冇得走呀........:smile_30:

引用:
原帖由 yin717104 於 9-3-2009 02:29 AM 發表 查看引用來源

係驚我冇得走呀........:smile_30:
係架~ 使走晒 d 船~ 困你o係荒山野嶺 :smile_30:
然後乾柴烈火....  燒野食 :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 知更 於 2009-3-9 02:32 AM 發表 查看引用來源

係架~ 使走晒 d 船~ 困你o係荒山野嶺 :smile_30:
然後乾柴烈火....  燒野食 :smile_03: :smile_03: :smile_03:  
咁好玩呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 無知少女 於 2009-3-9 02:22 AM 發表

你而家俾人食左就已經唔得啦...

人地罵下你都係想你下次醒D唔會犯同樣的錯

忠言逆耳

講到底樓主有冇拒絕佢先......:smile_45: 點解唔反抗?
如果佢真係出老強既,你之後應即報警添啦
就算真係太夜你都可以打電話俾屋企人,叫佢地接你or教你點搵路走掛我唸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆