45 12345
上一頁下一頁
發新話題

如果你既bf對sex有冷感..你會.....

收藏  |  訂閱
44  1.5k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-3-6 02:53 PM 發表

今晚睇睇下學警...除阻富同under..撩撩下..發出一cc ge 呻吟聲...跟手講.我要我要支搶ar...睇下佢點la
就係試過有一次我係屋企煮飯。。。跟住佢都有入黎攬住我呀。。KISS我戈D野既。。
  跟住食飽咪係我ROOM度睇學警囉。。賣緊廣告大家都有攬有錫咁既。。仲錫埋我隻手添。。。戈陣都成兩個WEEK冇做嫁啦~!
同埋都FEEL到佢high high地嫁啦。。我諗佢可能以為我想睇埋先做既姐。。點知。。。睇完之後都仲HING緊既時候。。佢就同我講話要走啦。。番屋企。。。
  因為我唔係同佢一齊住嫁。。我媽咪上左大陸公幹。。所以佢係度訓都唔怕既。。我叫佢今晚係度過夜佢都係堅持要番屋企~
無言以對。。。。唉!!:smile_13: :smile_13: :smile_13: 到而家我地都冇那個。。。

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-3-6 05:55 PM 發表

找 sp ... or 找個一件 bf

這是最後結果... 見唔少 ...
唉!!我都係度諗緊。。再係咁落去我真係驚會做出D咁既決定呀。。。

引用:
原帖由 ONETWOTREE 於 2009-3-6 02:58 PM 發表
佢係未想同你分手呀,所以扮有冷感咋.
我又唔覺得佢有同我分手既動機WO。。。

引用:
原帖由 katherinetong 於 2009-3-6 05:56 PM 發表 查看引用來源

唉!!我都係度諗緊。。再係咁落去我真係驚會做出D咁既決定呀。。。
得閒無事友誼賽
因他雄風而不再..........

引用:
原帖由 katherinetong 於 2009-3-6 05:56 PM 發表 查看引用來源

唔洗驚, 做愛係大廳 !

45 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆