上一頁下一頁
發新話題

魔鬼團長~~3月6日淡水惠州團

收藏  |  訂閱
59  2.0k

引用:
原帖由 魔鬼團長..16 於 2009-3-5 10:34 PM 發表 查看引用來源

阿19...你唔好玩野啦
版主...CHECK 佢IP:smile_38:  
阿16 , 呢 d 野好以係 阿 9 講 , 唔通阿 9 講既野唔見得人 , 係錯既 , 雖然阿 9 已經 ban 左 .:smile_03: :smile_03:

阿 9 都講過 , check ip 冇用架 . :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 魔鬼團長..16 於 2009-3-5 07:41 PM 發表 查看引用來源
3月6日下午3時太子地鐵站D出口地面集合

行程 : 專車直達淡水(皇崗或羅湖)
           淡水唱k(150~200)...唔唱k可以直去sn(有專用車帶路...自由選擇)
           魔鬼會安排過夜四星客房(120~150)

3月7日惠州 ...
有機會本座一定跟團長去下到時電聯

引用:
原帖由 魔鬼團長..17 於 2009-3-5 10:10 PM 發表 查看引用來源

乜野叫做5味呀
你去下咪知囉:smile_30:

引用:
原帖由 19...魔鬼團長 於 2009-3-5 10:31 PM 發表 查看引用來源

19...魔鬼團長推推係 D 台認受性已經好穩固既魔鬼團長。

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9200947&extra=page%3D1

ban ip 係人都知道無用啦
di 起心 ...
舉報左你..報左警啦:smile_38:

引用:
原帖由 魔鬼團長..16 於 2009-3-5 10:46 PM 發表 查看引用來源

舉報左你..報左警啦:smile_38:
玩舉報 , 有辱魔鬼團長呢個牌頭呀 ! :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 19...魔鬼團長 於 2009-3-5 10:33 PM 發表 查看引用來源

吹蕭 , 毒龍 , 吮腳指 , 扑野 , 後花園
你露出條尾啦...番去飯堂食飯啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 魔鬼團長..16 於 2009-3-5 10:51 PM 發表 查看引用來源

你露出條尾啦...番去飯堂食飯啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你係咪正貨都未知呢 :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2009-3-5 10:40 PM 發表 查看引用來源

有機會本座一定跟團長去下到時電聯
歡迎之至...你應該有我電話啦

各魔鬼團長.........你地搞到我好混亂

各位師兄玩得開心D,返來出報告。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆