上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 孖異鈴

收藏  |  訂閱
735  6.8k

大佬king, 我跟你總是緣慳一面呀!!! :smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-3 02:11 PM 發表 查看引用來源

茅啦...............我都唔like上去既
係咁岩今次要上去搞d野之嘛

180蚊........唔知道呢
不過如果180蚊又冇coupon既
我係香港食dinner放題都食到啦
如果想食燒板燒,尖沙咀有間食lunch既都有得食
位位100蚊 ...
好啊!!!!

sir sir mor mor ar:smile_38:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-3 02:11 PM 發表 查看引用來源

茅啦...............我都唔like上去既
係咁岩今次要上去搞d野之嘛

180蚊........唔知道呢
不過如果180蚊又冇coupon既
我係香港食dinner放題都食到啦
如果想食燒板燒,尖沙咀有間食lunch既都有得食
位位100蚊 ...
食 :smile_47:   禾又去 , 女人帶埋禾 :smile_13:

引用:
原帖由 fool笨 於 2009-3-3 17:17 發表 查看引用來源

食 :smile_47:   禾又去 , 女人帶埋禾 :smile_13:
食咩先..............嘿
上次又唔聽電話,唔係拖左里出黎啦

引用:
原帖由 iiiivan 於 2009-3-3 15:26 發表 查看引用來源

好啊!!!!
你講緊冰間先
而家好似講緊好多間喎,:smile_30:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-3 02:14 PM 發表 查看引用來源

旺角廣華街,氣槍舖果邊呀

bye
有沒有店名:smile_41:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-3 05:25 PM 發表 查看引用來源

你講緊冰間先
而家好似講緊好多間喎,:smile_30:
由香港講到去大陸, 有排食, 有排試....:smile_30:

支持下刀大佬先:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-3-3 08:41 PM 發表 查看引用來源

由香港講到去大陸, 有排食, 有排試....:smile_30:
手多mor mor利是:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆