上一頁下一頁
發新話題

COPYBOY團28/2報告-----2女4Q+偷跳沉船之旅

收藏  |  訂閱
163  6.8k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 11:35 PM 發表 查看引用來源
系似新手!:smile_13:
下次我加入得唔得啊:smile_35:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-3-2 11:37 PM 發表 查看引用來源

傻仔黎ga下次唔好咪得囉想要就要跟機ga 嘛....不過d c 兄唔會咁小氣ga...條女叫咩名啊=  =?係唔係貝貝定桐桐?
唔係 麗麗 同 芳芳 咩...:smile_04: ...

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-3-2 11:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_19: :smile_19: 你地真係唔熟唔食
都係果句啦...隔離飯香丫麻.
不過都係心動姐....都冇行動.....:smile_30:

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-3-2 11:38 PM 發表 查看引用來源
下次我加入得唔得啊:smile_35:
冇 FOC 過喎...要科水過喎...:smile_04:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-2 11:39 PM 發表 查看引用來源

都係果句啦...隔離飯食丫麻.
不過都係心動姐....都冇行動.....:smile_30:
同師兄講...一齊加錢玩 4P 囉...

ching都好易给女骗wor

引用:
原帖由 潮爆王 於 2009-3-2 11:36 PM 發表 查看引用來源

佢啲 Post 你都信...:smile_03: :smile_03: :smile_03:
信架,做乜不信啊:smile_34:,有机会真是想他收我为徒啊!!

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-3-2 11:35 PM 發表 查看引用來源

俾唔俾錢好小事,係火佢趙自己友d 女嘛:smile_35:
算啦,你都赵不少人地沉船的女啦

回覆 1# 的帖子

真利害:smile_14: :smile_42:

引用:
原帖由 ever123 於 2009-3-2 11:36 PM 發表 查看引用來源

CHING 咩係BB戰士
花都之前有一班16-7歲左右ga金魚女ga
成班女個個都好似mk 妹咁個頭又整到差唔多
遠望成班戰隊咁但又要無波根似未發育咁最重要係一定會放你飛機去新地玩=. =
bb 戰士=mk look ga幼齒靚妹仲會放飛機之後去新地玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆