上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....part 1-2- 3 加多濟向西食雞包仔!

收藏  |  訂閱
305  9.8k

引用:
原帖由 tammW 於 2009-3-2 01:36 PM 發表 查看引用來源
中途小插曲 ~ 有三條女女入咗洗手間好耐 :smile_41:
原來商討第朝幾点走 , 一个話五点一个話六点 :smile_27:
吾知那兩位 bro 有冇中招 .............. :smile_22:
Vx88????,

多謝精彩報告期待期待

多謝報告 wait 4 new report

回覆 1# 的帖子

2.小美人出盡八寶!3.加多濟向西食雞包仔

等你呀...村長...:smile_04:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 08:20 AM 發表 查看引用來源
PART 1

今次撒旦魔鬼回歸,竟然吸引到成30人報團,都可算空前成功,都有賴團友們的參與!
今次超多新人下海,難聽講句,就系我出賣人地的第一次,希望你地家人會原諒我!
因為新人關系超多,唯有系上水一路捉人,捉到深圳為止,已經有十九幾人被擒,咁就帶住班新仔去CP賣啦。
出到CP就call架囚車黎接,全部遞解大鐵倉,等D女囚犯服侍下佢地,今期地下大鐵倉少左囡,得翻十零件,但上到二樓大鐵倉,就坐滿被囚女犯,兩排全開,應該有四十幾人,唔通真系經濟市況日差?女多過客?咁就我地有褔了,慢慢搵岩好野先落手都未遲。
好啦,都有幾個團友釣到魚,咁就跟手上天鵝仔,食下天鵝肉先,上到去,哇!四個部門坐滿求職者,唔通真系老細難求,又一次印証,百業蕭條,唯有黃業興旺!
細心睇下,真系有好多件都好得下,其中都有好多我都岩,系我心目中好多杯茶!多到倒瀉晒添!
奈何!我又被小美人mark死,真系想飛九佢,如果呢度搵條女上花刀玩,俾佢見到實西面,無計啦,我呢份人最心軟,唔想有人受到傷害,唉!都要遲些時候想下辦法,拆掂呢個炸彈,次次食飯盒都死啦,有些悶了!
人人都搜捕成功,都有些團員們無心水,咁就唯有食貴少少,今晚去花街搵女,咁就翻酒店拿房,到7點大堂集合,哇!男男女女加埋十幾人,連call兩部豬籠車,一車就去左小洞天,連開參大圍,二樓包晒個全廳咁濟,每人40蚊食飽飽。
跟手上花刀,連開兩大房,今晚撞岩有兩位煮角牛一,咁就安排佢地分兩房坐,咁就每間房都有人吹立足,保証蛋糕分贓平均,人人有蛋糕食!

咁就都系我兩頭走,好彩同一個場,點解新仔團玩得咁斯文?我以為去左New Way添!:smile_30:其實都唔緊要,各式其式嘛。
此終都系大個仔第一次玩,以後要多參加我的團,經我調教磨練之後,一代江山出淫仕,指日可代!

資深團友都玩得好盡興,泰迪熊連飲三種酒,又硬又軟又紅酒,要扣喉對待,真慘情!何苦來由!
華英雄都不相伯仲,飲到high晒,牛一系唔同D,春風滿面,對酒當歌,人生幾何!

代續………………………………………………………………………………!
Proof reading...叁...

引用:
原帖由 alb 於 2009-3-2 01:48 PM 發表 查看引用來源
想飛小美人....呵呵  :smile_47:
好難不傷她心....
話閪知條囡咩感受咩...:smile_03:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-2 10:36 AM 發表 查看引用來源
又有故事.....今晚睇我包膠講你知....:smile_42:
咁...等你喇...:smile_04:

引用:
原帖由 tammW 於 2009-3-2 12:47 PM 發表 查看引用來源
我地成班新人坐在一起 , 有幾个更係第一次去 cp , 大家都吾係
好飲得加上初見面 , 所以斯文啲 ............
上到房就現哂形喇...:smile_04:

引用:
原帖由 tammW 於 2009-3-2 01:36 PM 發表 查看引用來源
中途小插曲 ~ 有三條女女入咗洗手間好耐 :smile_41:
原來商討第朝幾点走 , 一个話五点一个話六点 :smile_27:
吾知那兩位 bro 有冇中招 .............. :smile_22:
你唔即刻大嗌...過料俾啲 brother 知...

引用:
原帖由 潮爆王 於 2009-3-2 02:21 PM 發表 查看引用來源

話閪知條囡咩感受咩...:smile_03:
其實只要唔搵佢,佢都知乜事.
不用太著意.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆