上一頁下一頁
發新話題

點解做愛都唔及自慰禁HIGH?

收藏  |  訂閱
52  5.4k

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-3 02:52 AM 發表 查看引用來源

我高潮時係會全身都會震....軟晒成個身~~超舒服
哈哈, 有冇叫得好大聲? 我ex-gf會

引用:
原帖由 Peonie 於 2009-3-3 02:53 AM 發表 查看引用來源

嗯..岩嘞, 呢位人兄都應該試過lei?

而我有時都會做做下時..會自己收緊..等男方感覺到入面受壓,

所以其實我每次做完都會好累..試諗下成日收緊..放鬆..再收緊..

我又鐘意係上面多d呢..無番咁上下腰 ...
哈哈...梗係

你鐘意係上面, 因為可以自己控制節奏同插入角度哩?

引用:
原帖由 Peonie 於 2009-3-3 02:53 AM 發表 查看引用來源

嗯..岩嘞, 呢位人兄都應該試過lei?

而我有時都會做做下時..會自己收緊..等男方感覺到入面受壓,

所以其實我每次做完都會好累..試諗下成日收緊..放鬆..再收緊..

我又鐘意係上面多d呢..無番咁上下腰 ...
呵呵...你bf 就好啦:smile_13:

hm..well..be honest, they're not my bf or ex-bf
just "partners" u know...? :smile_44:

引用:
原帖由 Peonie 於 2009-3-3 03:03 AM 發表 查看引用來源
hm..well..be honest, they're not my bf or ex-bf
just "partners" u know...? :smile_44:
o..ic.....

回覆 42# 的帖子

都係架..正如我一開始都回應左樓主,

有時女仔係真係要知咩位自己先至係最High的..

但其實我都好鐘意男上女下, 因為男方大大力插入黎時..

個個feeling係我女上男下點都唔會有的

…唉...但我而家試唔到..分左手...而家晚晚就食自己:smile_13:

引用:
原帖由 Peonie 於 2009-3-3 03:07 AM 發表 查看引用來源
都係架..正如我一開始都回應左樓主,

有時女仔係真係要知咩位自己先至係最High的..

但其實我都好鐘意男上女下, 因為男方大大力插入黎時..

個個feeling係我女上男下點都唔會有的
走左啦????:smile_41:

引用:
原帖由 純情小雞 於 2009-3-3 03:08 AM 發表 查看引用來源
…唉...但我而家試唔到..分左手...而家晚晚就食自己:smile_13:
咁慘?我都有時覺得自慰high d男仔..

回覆 1# 的帖子

你應該揾多一兩個對手來測試,睇吓係邊個出咗問題.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆