上一頁下一頁
發新話題

溫泉8p之旅

收藏  |  訂閱
75  8.4k

引用:
原帖由 gttr34 於 2009-2-25 12:02 PM 發表
8p好啊!!我都想玩啊!! c hing 開團記得pm我啊, 我1定jion啊:smile_38: :smile_38:
開團就唔會啦,玩尼d唔係全部自己fd好難架!

引用:
原帖由 matsuo4u 於 2009-2-25 12:36 PM 發表
2日...........3千幾................好恨貴呀....:smile_22:
過時揾到,$2000一q都試過!想平可睇番之前報告,本來又可以玩6p,但個媽咪唔比去其他地方,一定要响佢間k樓上,年尾唔敢!$600一條女過夜,講明玩6p!

引用:
原帖由 gbvis99 於 2009-2-25 04:09 PM 發表
4p 都好丫 , 最後有冇玩到 ?
4p有乜好玩啊?嗰次如果知道我細佬响外國10+p都試過,我叫佢去啦,重洗比個fd搞到無晒mood咩!

多謝師兄詳細報告:smile_38:
8p

引用:
原帖由 gbvis99 於 2009-2-25 04:36 PM 發表
師兄, 我都未玩過 group sex
請問點玩法 ?
肯唔肯吹完一個吹第2個先 ? (好似 av 咁)
你想點玩都得,不過要事前講明!當日有三條女可以唔洗換套,只有我條女要換,同得一個肯吹,但係要比多五百(我宿沙個fd條女)!

引用:
原帖由 kaichiuwong2 於 2009-2-25 07:07 PM 發表
早知我叫自己條女去,起碼好玩d啊

自己條女都囉出離換???:smile_27:
當然唔係啦,我意思係如果唔係玩party,不如同自己條女去!

收到! 知到! 多謝師兄詳細報告!

Thanks for sharing ~~~

回覆 1# 的帖子

8p...Wow...夠哂淫呀...:smile_04:

回覆 1# 的帖子

oh no.........all ruined.......next time lor......3xxx is a bit expensive....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆