上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>

收藏  |  訂閱
743  4.7k

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-23 01:52 PM 發表 查看引用來源

做人唔好咁灰.....

咁灰...有都睇唔到LA :smile_40:
唉.................我都"習慣失戀"
又或者係我自己"想得太遠"

:smile_19: :smile_19:

其實大家係咪好忙?

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-23 13:58 發表 查看引用來源
其實大家係咪好忙?
一般LA....

系樹傾始終冇咁方便...

D廣告太多好野...

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-23 13:42 發表 查看引用來源

其實我本身同佢係兩個世界既人
佢係一個有學歷有學識.......識禮兒既人
我只不過係一個讀書唔多既女仔
但我知道自己係"適當時候..........做適當既野"的人
唔會另人出醜
o....咁我明白你地點解無係一齊喇........不過正常男仔唔會介意女仔過去....

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-23 13:45 發表 查看引用來源

樓主你點解又唔搵返女朋友仔呢????
:smile_14:
我想架....不過一直識唔到自己岩feel嘅

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-23 13:44 發表 查看引用來源

如果真係有就好啦
可惜..........好既野唔會發生係我身上
:smile_13: :smile_13: :smile_13:
每個人都有唔好運氣時侯.....你要相信好快會快去....

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-23 13:48 發表 查看引用來源

你今年幾大 :smile_41:
我今年29喇..好耐無拍過拖.....

你呢....你又幾大....又無拍幾耐呀...

引用:
原帖由 bbq1638 於 2009-2-23 02:04 PM 發表 查看引用來源

我想架....不過一直識唔到自己岩feel嘅
你都講得好啱
你鐘意佢時。。。。。。。。。。。。。。佢又唔鐘意你
你唔鐘意時。。。。。。。。。。。。。。佢又鐘意你

做人真係好煩
:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 bbq1638 於 2009-2-23 02:06 PM 發表 查看引用來源

我今年29喇..好耐無拍過拖.....

你呢....你又幾大....又無拍幾耐呀...
我年齡同你差不多
我冇拍拖差不多兩年

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-23 13:58 發表 查看引用來源
其實大家係咪好忙?
我無野做.......失業呀..
不過同緊好多人msn,又facebook....都幾忙:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆